ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: Η αντίδραση και η μοναξιά της κορυφής!

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: Η αντίδραση και η μοναξιά της κορυφής!

Η Νέα Σαλαμίνα, φιλοξενεί την Ομόνοια την Κυριακή (15/12 – 19:00) στο «Αμμόχωστος» για την 13η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα και διαφορετικές παρουσίες.

Η Νέα Σαλαμίνα, αν και δεν προέρχεται από καλά αποτελέσματα, και έχει δύο σερί ήττες η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχει σκοπό να δείξει αντίδραση και να επιστρέψει, αφενός στις νίκες και αφετέρου στις καλές εμφανίσεις. Οι ερυθρόλευκοι, δεν διανύουν και την καλύτερη τους κατάσταση, ωστόσο αυτό έχει φέρει πιο κοντά την ομάδα και την έχει συσπειρώσει. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό να πάρει η ομάδα του το τρίποντο. Μεταξύ άλλων, αν έρθει μια νίκη πάνω στην Ομόνοια, θα φέρει ηρεμία στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας, και σίγουρα θα τονώσει με αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές. Όλοι γνωρίζουν πως οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν ένα πολύ καλό διαφορετικό πρόσωπο, και δυσκολεύτηκαν πολλές ομάδες να φύγουν αλώβητες.

Το τριφύλλι, έρχεται δυναμικά και παραμένει στις… ψηλές πτήσεις με την ομάδα να δείχνει ότι πάει από το καλό στο καλύτερο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κίνητρο για την Ομόνοια, , είναι η μοναξιά της κορυφής, καθώς αν επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας, τότε θα μείνει μόνη στην πρώτη θέση και στο +1 από την Ανόρθωση, η οποία ηττήθηκε.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, μαζί με όλους στο οικοδόμημα της Ομόνοιας, κάνουν εξαιρετική δουλειά και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο, με τον κόσμο, να είναι πεπεισμένος πως φέτος γίνεται κάτι καλό στους πράσινους. Η Ομόνοια, προέρχεται με νίκη κόντρα στη Δόξα και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι για την ομάδα του Νορβηγού κόουτς, καθώς οι ερυθρόλευκοι, έδειξαν πως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Η Ομόνοια, πρέπει να παρουσιαστεί όπως σε κάθε παιχνίδι, από την αρχή σοβαρή αν θέλει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο για να ανέβει στην κορυφή.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top