ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ – LIVE από το RoadTrip Bar&Grill: Ο ΑΠΟΕΛ μαθαίνει αντίπαλο στους «32»!

Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ – LIVE από το RoadTrip Bar&Grill: Ο ΑΠΟΕΛ μαθαίνει αντίπαλο στους «32»!

Το ThemaSports και το RoadTrip Bar & Grill σας μεταφέρουν ζωντανά την κλήρωση για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ που γίνεται στη Νιόν της Ελβετίας (14:00). Μαθαίνει αντίπαλο ο ΑΠΟΕΛ!

Περισσότερες πληροφορίες για το RoadTrip Bar&Grill μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA

 

Το LIVE:

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας μετά την πρόκριση τους ως δεύτεροι από τον Α’ όμιλο με 10 βαθμούς ετοιμάζονται να μάθουν αντίπαλο για την φάση των «32».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αυτή την φάση καθώς την σεζόν 2016/17 είχε φτάσει μέχρι και τους «16» της διοργάνωσης. Εκείνη την χρονιά είχε περάσει ως πρώτος από τον όμιλο του (με αντιπάλους Ολυμπιακό, Αστάνα και Γιανκγκ Μπόις), στην φάση των «32» είχε αποκλείσει την Μπιλμπάο και έχασε στους «16» από την Άντερλεχτ.

Πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα δώσει εντός έδρας τον πρώτο αγώνα στις 20 Φεβρουαρίου και εκτός έδρας τον επαναληπτικό στις 27 Φεβρουαρίου, είναι:

Άγιαξ Ολλανδίας, Σάλτσμπουργκ Αυστρίας, Μπενφίκα Πορτογαλίας, Ίντερ Ιταλίας, Μάλμοε Σουηδίας, Βασιλεία Ελβετίας, Λασκ Αυστρίας, Σέλτικ Σκωτίας, Άρσεναλ Αγγλίας, Πόρτο Πορτογαλίας, Εσπανιόλ Ισπανίας, Γάνδη Βελγίου, Μπασάκσεχιρ Τουρκίας, Μπράγκα Πορτογαλίας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αγγλίας.

Γεια σας από το RoadTrip Bar&Grill, εδώ όπου θα σας μεταφέρουμε ζωντανά την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top