ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ οι Ελβετοί: «Εφικτό εμπόδιο» – Ο αρχηγός που δεν φοβάται, το αστέρι, ο ακριβός, ο Ελβετός και ο… Ντολ! (PICS)

Έτσι βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ οι Ελβετοί: «Εφικτό εμπόδιο» – Ο αρχηγός που δεν φοβάται, το αστέρι, ο ακριβός, ο Ελβετός και ο… Ντολ! (PICS)

Η Ελβετική ιστοσελίδα srf.ch σκιαγραφεί τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ ενώ χαρακτηρίζει την κλήρωση για την Βασιλεία ως «εφικτή».

Με καλό μάτι είδαν τα ελβετικά ΜΜΕ την κλήρωση της Βασιλείας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις και των οπαδών αλλά και στα ρεπορτάζ.

Η srf.ch (Ελβετικό ραδιόφωνο και τηλεόραση) στην ιστοσελίδα της αναφέρει στον τίτλο της: «Εφικτό εμπόδιο για Βασιλεία». Στη συνέχεια μάλιστα παρουσιάζουν και μερικούς παίκτες κλειδιά όπως ο τερματοφύλακας Μπέλετς, ο αρχηγός Νικόλας Ιωάννου, το αστέρι Τάμαρι, ο πιο ακριβός Πάβλοβιτς, ο Ελβετός Μιχαίλοβιτς και ο… πρώην τεχνικός Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά τι γράφει η srf.ch:

Ο αρχηγός
Ο κεντρικός αμυντικός Νικόλας Ιωάννου (αριστερά) κρατάει την ομάδα μαζί και δεν φοβάται να μπει σαν «τρελός» σε μια μονομαχία. Στην φωτογραφία ο Κλας Γιαν Χούντελαr το κατάλαβε.

Ο τερματοφύλακας
Ο Σλοβένος Βιντ Μπέλετς είναι δανεικός από την Σαμπντόρια. Ο 29χρονος παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που έψαχνε από την Κυπριακή ομάδα και έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές στο διεθνές μεταγραφικό προσκήνιο.

Το αστέρι
O Μούσα Σουλειμάν Τάμαρι είναι 22 ετών, αγωνίζεται στο δεξί άκρο και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο πιο ακριβός
Με χρηματιστηριακή αξία στα 2 εκατομμύρια ευρώ (transfermarkt), ο επιθετικός Αντρίγια Πάβλοβιτς μαζί με τον Τάμαρι είναι οι πιο ακριβοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ελβετός
Ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς έπαξε 4 συνεχόμενες σεζόν στη Λουγκάνο πριν μετακομίσει στην Κύπρο

Ο πρώην κόουτς
Μια εβδομάδα πριν ο Γερμανός Τόμας Ντολ απολύθηκε από την θέση του μετά από μόλις 4 μήνες, έστω και εάν είχε ήδη οδηγήσει την ομάδα του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Ο Λούκας Χατζηλούκας είναι πλέον ο υπηρεσιακός προπονητής.

***Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχαΐλοβιτς γεννήθηκε στην Σερβία όμως έχει Ελβετική υπηκοότητα και έπαιξε όλη την καριέρα του στα γήπεδα της Ελβετίας πριν έρθει στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα έχει και συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές των Ελβετών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top