ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επίσκεψη του νέου Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον ΚΟΑ – Τι είπαν Μιχαηλίδης και Προδρόμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η επίσκεψη του νέου Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον ΚΟΑ – Τι είπαν Μιχαηλίδης και Προδρόμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσκεψη γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 ο νέος Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, καλωσορίζοντας τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, τόνισε τα εξής: «Καλωσορίζω στα γραφεία του αθλητισμού τον νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, τον πολιτικό μας Προϊστάμενο, έναν άνθρωπο του Αθλητισμού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και του υποσχόμαστε ότι είμαστε στο πλευρό του για κάθε βοήθεια».

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που έτυχε από τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ και τόνισε πως η σημερινή συνάντηση είναι η απαρχή μιας στενής και ουσιαστικής συνεργασίας με τον ΚΟΑ.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού στην επίσκεψη του συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή Μάριο Παναγίδη και λειτουργούς του Υπουργείου.

Οι δηλώσεις του Προέδρου του ΚΟΑ και του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Υποδεχόμαστε σήμερα στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού με μεγάλη χαρά και τιμή τον νέο Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, τον πολιτικό μας προϊστάμενο, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή και τους συνεργάτες του. Ειλικρινά χαιρόμαστε που ο κύριος Υπουργός πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη σε Οργανισμούς που υπάγονται στο Υπουργείο του όπως ο ΚΟΑ, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ευχόμαστε κάθε καλό στο έργο που θα επιτελέσει. Τον έχουμε διαβεβαιώσει ότι θα είμαστε συμπαραστάτες, συνοδοιπόροι και πολύ στενοί συνεργάτες, τόσο με τον ίδιο τον Υπουργό, τον Γενικό Διευθυντή και γενικά όλους στο Υπουργείο, για την υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδιασμών. Ο ΚΟΑ ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου, θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της κυβέρνησης Αναστασιάδη, ούτως ώστε ιδιαίτερα αυτή την Ολυμπιακή χρονιά να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και επιτυχίες από το μακρινό Τόκιο».

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: «Είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντήσω τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ. Κρίνω ότι είναι ιδιαίτερης σημασίας η συνεργασία του Υπουργείου με τον ΚΟΑ, διότι είναι ένας Οργανισμός που έχει πίσω του ιστορία πέντε δεκαετιών.. Ο ΚΟΑ είναι ο επιτελικός Φορέας της Πολιτείας και της Κυβέρνησης στον τομέα του αθλητισμού. Η αθλητική παράδοση στη χώρα μας είναι ακόμη μεγαλύτερη από τα 50 χρόνια του ΚΟΑ και βεβαίως η διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη έχει ως έναν από τους βασικότερους της στόχους να πλαισιώσει και να συνδράμει και με συστηματική μεθοδική πολιτική να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών μας και των Ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων. Σε λίγες μέρες ξεκινά το 2020, που είναι έτος Ολυμπιακών Αγώνων. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών μας που θα βρεθούν στο Τόκιο. Η Κύπρος όπως συνηθίζει, θα το πετύχει και πάλι να έχει ένα διεθνή αθλητικό μέγεθος, πιο μεγάλο από το φυσικό μέγεθος της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα το Υπουργείο μαζί με τον ΚΟΑ θα συνεργαστούμε τη στήριξη των αθλητών. Θα ξεκινήσουμε από τις επόμενες μέρες, να εργαστούμε πάνω σε όλα τα προγράμματα που τρέχουν και πάνω στην έκτατη στήριξη που ανακοίνωσε μόλις χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με την οικονομική στήριξη και γενικότερη προσπάθεια, να εφαρμόσουμε μια εθνική στρατηγική για τον αθλητισμό. Γιατί ο αθλητισμός πρέπει να είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μας σε ολόκληρη την κοινωνία. Πρέπει να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε όλα τα ιδανικά που προσφέρει ο αθλητισμός».

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top