ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δούλεψε για τη… Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι! Σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δούλεψε για τη… Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι! Σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λέστερ προηγήθηκε μέσα στο Etihad με τον Βάρντι, όμως η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε όρεξη για αστεία και με επίδειξη δύναμης γύρισε το ματς (3-1), φέρνοντας το πρωτάθλημα ακόμα πιο κοντά στο Άνφιλντ!

Είναι οξύμωρο μία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι να φέρνει την Λίβερπουλ ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, όμως έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες στην φετινή Premier League, η Λέστερ ήταν η ομάδα που κυνηγούσε τους κόκκινους, η μοναδική ομάδα με μονοψήφιο νούμερο διαφοράς από την κορυφή.

Ωστόσο, οι αλεπούδες δείχνουν να χάνουν λάδια. Ισοπαλία με την Νόριτς, ήττα στο Etihad και πλέον η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να ανεβάσει την διαφορά στο +13 σε περίπτωση που κερδίσει το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ.

Όχι, πως έπεσαν αμαχητί. Η Λέστερ πούλησε ακριβά το τομάρι της, μάλιστα προηγήθηκε με ένα ακόμα γκολ που έφερε την υπογραφή του Τζέιμι Βάρντι.

Η υπέροχη μπαλιά του Μπαρνς στην πλάτη της άμυνας, βρήκε τον Άγγλο στράικερ να φεύγει στην κόντρα και με τέλειο πλασέ να κάνει το 0-1 (22’) κόντρα στην ροή του ματς, που ήθελε τους πολίτες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Την λύση την έδωσε τελικά ένα πρώην τέκνο της Λέστερ! Ο Ριάντ Μαχρέζ «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο, το σουτ του κόντραρε στον Σογιουντσού και άλλαξε πορεία για το 1-1 (30’), μία φάση που άλλαξε όλη την ροή της αναμέτρησης.

Οι «πολίτες» έκλεισαν τους αντιπάλους τους στα καρέ τους, περιμένοντας το λάθος. Αυτό έγινε λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Περέιρα ανέτρεψε τον Στέρλινγκ εντός περιοχής και ο Γκιντογάν από τα 11 βήματα, έκανε το 2-1 (43’).

Ο εκπληκτικός Κέβιν Ντε Μπρόινε έβαλε τους τίτλους τέλους στο 69ο λεπτό. Από δική του ατομική ενέργεια και παράλληλη σέντρα προς τον Γκάμπριελ Ζεσούς ήρθε το 3-1 σε ένα μονόπρακτο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (23-5 οι τελικές) που πλησίασε στον πόντο την δεύτερη Λέστερ, αλλά βρίσκεται ακόμα στο -11 από την κορυφή.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top