ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oμόνοια – ΑΕΚ: Οι… «μοναχικές» γιορτές στην ΚΟΡΥΦΗ και η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Oμόνοια – ΑΕΚ: Οι… «μοναχικές» γιορτές στην ΚΟΡΥΦΗ και η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Η Ομόνοια φιλοξενεί την ΑΕΚ την Κυριακή (22/12 – 17:00), στο ΓΣΠ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και οι δύο ομάδες, βρίσκονται σε διαφορετικά… φεγγάρια, ωστόσο είναι ένα ντέρμπι που δεν χωρά προβλέψεις.

Οι πράσινοι πάνε από το καλό στο καλύτερο και… συνεχίζουν το βιολί τους, μπαίνοντας μέσα και «καθαρίζοντας» με ωραίο ποδόσφαιρο τα παιχνίδια. Αν η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ πάρει τη νίκη, τότε θα κάνει γιορτές, μόνη στην κορυφή και εννοείται πως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία. Όπως πάντα η Ομόνοια, με τη δυναμική που της δίνει ο κόσμος της, ειδικά στα εντός έδρας ματς, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να… κάνει τα δικά της. Παρόλα αυτά, είναι ένα ντέρμπι, και αυτά τα ματς πάντα κρύβουν παγίδες, ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Νορβηγός κόουτς, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, για να πάρουν το τρίποντο και να βλέπουν… μόνοι τη θέα!

Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας, θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να αποδείξει πως η είναι ακόμα εδώ. Άλλωστε, αν είναι ένα πράγμα που ξέρουν καλά οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Χαραλάμπους είναι να μην τα παρατάνε ποτέ. Η ΑΕΚ, έδειξε σημάδια ανάκαμψης, και στο ΓΣΠ είναι η στιγμή της, να στείλει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση με μια νίκη της. Μπορεί να μην βρίσκεται και στην καλύτερη της κατάσταση, ωστόσο, με ένα τρίποντο, θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα της Λάρνακας, εννοείται, θετικά. Η ηρεμία θα επανέλθει και η ψυχολογία θα αλλάξει. Το έργο της ΑΕΚ, μόνο εύκολο δεν είναι, απέναντι σε μια Ομόνοια που είναι… φουριόζα, αλλά, όλοι είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην ομάδα, και να δώσουν συνέχεια στις νίκες μετά την Πάφο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top