ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Περδίκης: «Δεν θέλω να συνεχίσω στη Βουλή – Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης»

Γ. Περδίκης: «Δεν θέλω να συνεχίσω στη Βουλή – Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης»

Για πολλά και σημαντικά ζητήματα συζήτησαν στο Vouli.Tv, ο Χάρης Θεραπής μαζί με τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργο Περδίκη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει την βουλευτική του παρουσία στη Βουλή και να μην διεκδικήσει ξανά ψήφο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Στην εκπομπή του κ. Θεραπή, ο Γιώργος Περδίκης ανάφερε πως πρέπει να μπουν νέα άτομα στη Βουλή και πως το κίνημα Οικολόγων θα το επιδιώξει.

Διευκρίνισε δε, πως εάν η απουσία του προξενήσει μεγάλες απώλειες στις εκλογές και συνάμα απώλειες εδρών στην Βουλή, τότε το κόμμα θα πρέπει να πάρει μια απόφαση, ή θα δοκιμάσει να κατέλθει στις εκλογές χωρίς τον Γιώργο Περδίκη και ας υπάρξουν απώλειες ή θα διεκδικήσει ψήφο ξανά για να κερδίσει το κόμμα τις έδρες.   

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να αποσυρθεί και να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, αφού όπως ανέφερε, «μετά από 25 χρόνια παρουσίας στα κοινά του τόπου, πρέπει να πέσουν λίγο οι τόνοι και οι αντιπαραθέσεις».

Όσον αφορά στη Βουλή και στην σχέση του τα υπόλοιπα κόμματα και βουλευτές ο κ. Περδίκης είπε πως «με πολύ λίγους από τους 56 νιώθω φιλικά» και πως «νιώθω την εχθρότητα και την απόρριψη τους συνεχώς».

«Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης» και εξήγησε πως «όταν έρθει ο φίλος επιχειρηματίας και τους πει τραβάτε πίσω, τότε όλοι τους τραβούν πίσω και τους καλύπτουν».

Ο πρόεδρος των Οικολόγων μαζί με τον Χάρη Θεραπή, συζήτησαν αρκετά θέματα όπως η διαφθορά, η οικονομία, η οικολογία στην Κύπρο, το Κυπριακό και άλλα πολλά.

Δείτε όλη την συνέντευξη του κ. Περδίκη στο Vouli.Tv, εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top