ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιέρος: «Δύσκολο αλλά θέλω να παίξω Αγγλία – Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θα ανακάμψει»

Πιέρος: «Δύσκολο αλλά θέλω να παίξω Αγγλία – Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θα ανακάμψει»

Ο Πιέρος Σωτηρίου, μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» τονίζοντας πως θέλει να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και πως ο ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.

Όλα όσα είπε: 

Για την αποθέωση του κόσμου: «Για να είμαι ειλικρινείς ήταν η πρώτη φορά που έχω εκπλαγεί. Έκανα προθέρμανση και άκουγα το όνομα μου. Περίμενε ο κόσμος να μπω στο γήπεδο. Μπαίνοντας μέσα ήξερα ότι θα βοηθούσα την ομάδα μου να κερδίσει, άσχετα αν θα σκόραρα εγώ ή κάποιος άλλος. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε».

Για μεταγραφή: «Κάθε χρόνο όποτε ανεβάζω στροφές συνέχεια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες. Όμως το ενδιαφέρον δεν είναι τίποτα πρέπει να έρθει η πρόταση. Αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως τώρα και έρχονται τα γκολ, γιατί να μην έρθει και μία καλή πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα».

Που θέλει να παίξει: «Οι προσδοκίες μου είναι ψηλές. Θα επιλέξω την Αγγλία. Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να παίξω στην Αγγλία, χωρίς φυσικά να μειώνουμε τα άλλα πρωταθλήματα».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Έχω διαβάσει σε διάφορα sites ότι είμαι γκαντέμης γιατί έχασε και ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός το Σαββατοκυρίακο που πήγα και τους είδα. Δεν θα ξαναπάω (γελούσε). Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά φέτος υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως η Ανόρθωση, η Ομόνοια, βλέπουμε τον Απόλλωνα να ανεβαίνει. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανακάμψει μετά τη διακοπή. Το έκανε πάρα πολλές φορές και γιατί όχι να το κάνει και φέτος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top