ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΜΕΓΑΛΟ δίλημμα του Τζέραρντ για το ποια ομάδα… ΜΙΣΕΙ περισσότερο! Έβερτον ή Γιουνάιτεντ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΜΕΓΑΛΟ δίλημμα του Τζέραρντ για το ποια ομάδα… ΜΙΣΕΙ περισσότερο! Έβερτον ή Γιουνάιτεντ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πίτερ Κράουτς ρώτησε τον Στίβεν Τζέραρντ για το ποια εκ των Γιουνάιτεντ ή Έβερτον μισεί περισσότερο, για να πάρει αφοπλιστική απάντηση από τον άλλοτε κάπτεν της Λίβερπουλ

Στίβεν Τζέραρντ και Πίτερ Κράουτς είχαν πολύ καλή συνεργασία στο διάστημα που έπαιξαν μαζί στην Λίβερπουλ και φαίνεται πως αυτή την εξαιρετική χημεία μεταξύ τους, τη διατηρούν.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο άλλοτε κάπτεν της Λίβερπουλ και νυν τεχνικός της Ρέιντζερς, με τον Κράουτς να παίζει το ρόλο του «ανακριτή» και να εισπράττει άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Στο ερώτημα «Μέσι η Ρονάλντο» για το ποιος εκ των δύο είναι καλύτερος, ο Τζέραρντ απάντησε αστραπιαία Μέσι δίχως δεύτερη κουβέντα, ενώ όταν ο Κράουτς του ζήτησε να διαλέξει ποια εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Έβερτον απολάμβανε περισσότερο να νικάει όταν ήταν παίκτης των κόκκινων (είχε 10 νίκες κόντρα στην Γιουνάιτεντ και 16 απέναντι στην Έβερτον), βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

«Είναι σαν να με ρωτάς, ποια Καρντάσιαν είναι αυτή», ήταν η πρώτη σπαρταριστή ατάκα που βγήκε από τα χείλη του Τζέραρντ, για να προσθέσει: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που μου ζητάς. Δεν μπορώ να το κάνω».

«Τότε να πούμε ότι τις μισείς και τις δύο;», ήταν η ερώτηση-ασίστ από τον Κράουτς για να εκμαιεύσει κάποια απάντηση του Τζέραρντ, που ήταν τελικά η εξής: «Ας το πούμε έτσι, τις μισώ και τις δύο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top