ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Τουρκία: Δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ! (pics & vids)

Σοκ στην Τουρκία: Δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ! (pics & vids)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην γειτονική Τουρκία! Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός, γλίτωσαν από θαύμα οι ποδοσφαιριστές.

Η Φενέρ είχε μόλις κερδίσει την Ρίζεσπορ και επιστρέφει στην βάση της. Στον δρόμο της και ενώ περνούσε από την Τραπεζούντα μία ομάδα ενόπλων άρχισε να πυροβολεί στο πούλμαν με στόχο να σκοτώσει όποιον ήταν μέσα! Είναι χαρακτηριστικό πως τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν πως είχαν ως σκοπό τους να σκοτώσουν και τα 40 μέλη της αποστολής!

Ο οδηγός του πούλμαν χτυπήθηκε κατά την επίθεση και ενώ υπήρχαν αίματα και μέσα αλλά και έξω από το όχημα. Οι πληροφορίες τον εμφάνιζαν αρχικά να είναι πολύ σοβαρά και ενώ μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο. Τα νεότερα αναφέρουν πως είναι μεν σε κρίσιμη κατάσταση αλλά παράλληλα έχει σταθεροποιηθεί. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου στάθηκαν πολύ τυχεροί και για έναν ακόμα λόγο: ο οδηγός έχασε για λίγο τον έλεγχο του οχήματος και ενώ ήταν πάνω σε γέφυρα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είχε ανατραπεί.

Παρότι όμως έχασε τις αισθήσεις του κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο του πούλμαν και να το σταματήσει, με τα media της χώρας να κάνουν λόγο για αυτοθυσία και ηρωισμό. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ πιο άσχημα... Εκτός των άλλων ο γιατρός της ομάδας λειτούργησε ταχύτατα για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό. Στο όχημα δεν ήταν οι Κάιτ, Κορκμάζ, Μπρούνο Άλβες και Ντιέγο Ρίμπας. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και φυσικά ο στόχος είναι να συλληφθούν οι δράστες.

Στην συνέχεια η ομάδα με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, με τους παίκτες να μην μπορούν να πιστέψουν όλα όσα βίωσαν σε έναν βράδυ που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο εφιάλτη.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από την σοκαριστική αυτή νύχτα για την Φενέρ και το τουρκικό ποδόσφαιρο!

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top