ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμπουλλάς: «Διερευνώνται κάποιες καταγγελίες στην Αστυνομία» – Τι είπε για Πόποβιτς, Ντούρις, Ράγιος και… παλιές αμαρτίες

Χαμπουλλάς: «Διερευνώνται κάποιες καταγγελίες στην Αστυνομία» – Τι είπε για Πόποβιτς, Ντούρις, Ράγιος και… παλιές αμαρτίες

Για αρκετά θέματα που απασχολούν την Ανόρθωση έκανε αναφορά σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης (02-01-2020) ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Καλή χρονιά για όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε το 2020 που όλοι οι Κύπριοι να δουν τις προσδοκίες τους να πραγματοποιούνται. Για την Ανόρθωση να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Έλειψαν από την Ανόρθωση οι διακρίσεις: «Ναι, ήμασταν η ομάδα που έδειξε τον δρόμο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποια γεγονότα κράτησαν την ομάδα μακριά. Υπήρξαν χρονιές που η Ανόρθωση μπορούσε να πανηγυρίσει. Εντοπίσαμε τα προβλήματα και δουλεύουμε για να βελτιώσουμε γενικά όλους τους παράγοντες που αποτελούν την Ανόρθωση. Θέλουμε να την κάνουμε πρωταγωνίστρια. Είμαστε ικανοποιημένοι για τη προσπάθεια. Εύχομαι στη νέα δεκαετία να είναι πολύ διαφορετική από τη προηγούμενη».

Για την δική σας παρουσία; «Όπως είπα επανειλημμένα η Ανόρθωση δεν είναι ενός ατόμου. Ασφαλέστατα η επιστροφή του κ. Πουλλαϊδη έχει δώσει μια διαφορετική δυναμική. Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Εύχομαι όλα κυλήσουν ομαλά».

Για τις αμαρτίες του παρελθόντος; «Εμείς έχουμε καθημερινά να τρέξουμε κάποιες ανοικτές υποθέσεις. Δεν μας φοβίζει, είναι σημαντικό να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις».

Για την δικαστική διαμάχη με τον κ. Παντελή; «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δικαστική διαμάχη. Διερευνώνται κάποιες καταγγελίες στην Αστυνομία. Η Ανόρθωση βλέπει μόνο μπροστά».

Για τον Πόποβιτς; «Η ενημέρωση που έχω για θέματα προγραμματισμού, είναι πως εξετάζονται δυο-τρεις καλές περιπτώσεις. Δεν θα μπω στην λογική της ονοματολογίας. Υπάρχει η απόφαση να ενισχύσουμε το ρόστερ μας. Είναι γνωστό πως αρκετές μεταγραφές που έγιναν Ιανουάριο δεν ήταν τέτοιες για να προσθέσουν κάτι».

Για τον Σαντίκ; Να περιμένει η Δόξα; «Να μην περιμένουν. Δεν υπάρχει και δεν υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο».

Για Ντούρις; Για τα οφειλόμενα; «Μιλάτε για Όρενμπουργκ; Η Ανόρθωση είχε έρθει σε ένα διακανονισμό πριν το κλείσιμο του έτους. Ήμασταν συνεπέστατοι. Παίρνουν σειρά άλλες υποθέσεις. Για να πρωταγωνιστήσεις πρέπει να είσαι οικονομικά… λογικός. Οικονομικά εύρωστος. Έχουμε εντολή από την ΓΣ να δημιουργήσουμε τις βάσεις και να είναι η Ανόρθωση οικονομικά αυτόνομη».

Για το επενδυτικό σχέδιο; «Είμαστε ικανοποιημένοι, ήταν και γιορτές. Οργανώνουμε κάποιες εκδηλώσεις για αυτό το πλάνο. Θέλω να πιστεύω πως θα αγκαλιαστεί από την μάζα του κόσμου της Ανόρθωσης».

Για τον Κοφί; «Δεν υπάρχει τίποτα το νεότερο. Όταν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί».

Για τον Ράγιος και την δικαστική απόφαση στο Ισραήλ; Έχει επηρεαστεί ο ποδοσφαιριστής; Πως θα γίνει με το ποσό, θα πληρώσει η ομάδα με τον Ράγιος από μισά; «Έχω μιλήσει με τον Ρούμπεν. Είναι πρωτοφανής απόφαση. Τον έχω ρωτήσει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μου είπε «όχι». Θα γίνει έφεση εκ μέρους της ομάδας του. Αφορά την ομάδα του και όχι τον Ράγιος. Το 80% αφορά την ομάδα. Νομίζω πως θα πέσει η απόφαση. Ο Ράγιος είναι μια χαρά, είναι ήρεμος. Δεν τον απασχολεί. Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί. Έχω την εντύπωση πως κάποιοι τίτλοι που έχουν σχέση με αυτή την υπόθεση, ήταν εσκεμμένα λανθασμένοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και βάζω τελεία».

Δεν θέλετε να γίνεται πιο σαφής; «Πόσο πιο σαφής να γίνω; Καταρχάς πριν να βάζεις για μια δικαστική απόφαση, πρέπει να διαβάζεις τι γράφει μέσα και να ενημερώνεσαι. Διάβασα πως ο Ράγιος θα κληθεί να πληρώσει ένα εκατομμύριο. Είναι παντελώς λανθασμένο. Είναι λανθασμένη η εικόνα που έχει δοθεί για τον Ράγιος. Η απόφαση δεν έχει κλείσει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top