ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν μπήκε κανείς με το δεξί στο 2020 – Ο «Άγκα» το πήρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όμως δεν ήταν αρκετό

Δεν μπήκε κανείς με το δεξί στο 2020 – Ο «Άγκα» το πήρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όμως δεν ήταν αρκετό

Σε ένα παιχνίδι με δραματική τροπή Δόξα και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στο Μακάρειο και πήραν από ένα βαθμό στο πρώτο ματς του 2020.

Η Δόξα ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίωρο προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Κάρλος (9′ πέναλτι) και Ιτάλο στο 28′ όμως ο Αγκάνοβιτς με δύο εξαιρετικά γκολ στο 34′ και στο 67′ έφερε το ματς στα ίσα.

Κακή στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ, στην επανάληψη τα διόρθωσε ο Κέρκεζ όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 8ο λεπτό η Δόξα κέρδισε πέναλτι και στο 9ο λεπτό το μετέτρεψε σε γκολ ο Λουίς Κάρλος. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έδειχνε να πατάει καλύτερα και μετά το γκολ έφτασε κοντά σε δεύτερο στο στο 18′ όμως το πλασέ του Ζορζίνιο σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά στο 22’με συρτό σουτ του Μαέ όμως ο Γκρεμσλ απείλησε ενώ στο 28′ η Δόξα έφτασε και σε δεύτερο γκολ! Μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ η μπαλιά του Κάρλος από αριστερά κατέληξε στον Ιτάλο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά μετά όμως, στο 34′ ο Αγκάνοβιτς με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε και μείωσε σε 2-1 δίνοντας ελπίδες στην ΑΕΛ.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την Δόξα να οπισθοχωρεί ενώ η ΑΕΛ σκόραρε στο 45+2′ με Χουράδο όμως ο ρεφ υπέδειξε επιθετικό φάουλ σε μια περίεργη φάση.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που μπήκε με ξεκάθαρο στόχο να πετύχει ένα γκολ και πίεσε την Δόξα.

Οι αλλαγές του Κέρκεζ που έριξε Γουίλερ και Αντάμοβιτς μέσα έκαναν πιο επιθετική την ΑΕΛ και στο 67′ ο Αγκάνοβιτς έφερε το ματς στα ίσα! Ο μέσος της ΑΕΛ το πήρε προσωπικά και με δεύτερη γκολάρα έκανε το 2-2 βάζοντας φωτιά στο ματς.

Στο 75′ η Δόξα έφτασε κοντά στο 3-2 όμως ο Βοζίνια είπε όχι στο πλασέ του αφύλαχτου Καρλίτος ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.

Η ΑΕΛ έβαλε πίεση στα τελευταία λεπτά και στο 90+4 ο Αγκάνοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο. Οι της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στην φάση όμως ο ρεφ έδειξε να συνεχιστεί και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Δόξα: Γκρεμσλ, Ζε Βαλέντε, Ίταλο (63′ Καρλίτος), Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Νελσίνιο, Μέσκα, Χριστοφή, Ζορζίνιο

ΑΕΛ: Βοζίνια, Α. Τεξέιρα, Καστανιάγα, Αβραάμ (73′ Αντωνίου), Μάε, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου (56′ Αντάμοβιτς), Χουράδο, Ράσο, Κυριάκου, Ν. Τεσέιρα (46′ Γουίλερ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top