ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: « Παράξενο αποτέλεσμα – Υπό κανονικές συνθήκες θα παίρναμε τη νίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: « Παράξενο αποτέλεσμα – Υπό κανονικές συνθήκες θα παίρναμε τη νίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του ντέρμπι του Τσιρείου ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια, για την 15η αγωνιστική.

Τι είπε: 

«Ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν κερδίσαμε. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε σωστά. Αν ήταν άλλες οι συνθήκες θα παίρναμε τη νίκη με τέτοια εμφάνιση».

«Νομίζω όλοι είδαν τον αγώνα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Παίξαμε καλά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και για αυτό είπα ότι κανονικά θα κερδίζαμε».

«Ο αγώνας σήμερα δεν ήταν μόνο δύσκολος για τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο. Τους ευχαριστώ για την αντίδραση τους μετά το τέλος. Τους θέλουμε δίπλα μας. Για να είμαι δίκαιος το ματς του πρώτου γύρου ήταν ισορροπημένο και ο Απόλλωνας έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως και ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ. Αλλά ο Απόλλωνας είναι καλύτερος από την ΑΕΚ. Με πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη. Για αυτό δεν μπορούσαμε να ήμασταν πιο δημιουργικοί. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πισωγύρισμα, όχι όμως η εμφάνιση η οποία ήταν ενθαρρυντική».

«Δεν βλέπω ούτε ονόματα ούτε ηλικίες. Θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος είναι μεγάλο ταλέντο και το μέλλον του ανήκει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top