ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Η… ιδανική πρεμιέρα και η ανατροπή του κλίματος!

AΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Η… ιδανική πρεμιέρα και η ανατροπή του κλίματος!

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την ΕΝΠ (5/1 – 17:00) στο ΓΣΠ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που έχει φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον παλιό κακό τους εαυτό, και το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ (ήττα με 2-1 στο Τσίρειο), με το οποίο έκλεισαν τη χρονιά, μια χρόνια που έγραψαν νέα χρυσή σελίδα, στην ιστορία τους. Παρόλα αυτά, η ομάδα δεν… έπειθε και στην πρεμιέρα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν στον πάγκο, θέλει να το αλλάξει αυτό. Ο Νορβηγός τεχνικός αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που με το ρόστερ που διαθέτει ο ΑΠΟΕΛ, του «ταιριάζει», αλλά θα πρέπει πρώτα να γίνει η αρχή και να φανούν τα πρώτα… δείγματα δουλειάς. Αυτό θα προσπαθήσουν να πράξουν οι ποδοσφαιριστές του Ινγκεμπρίγκτσεν, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί, αλλά κρύβει παγίδες. Έχουν απέναντι τους την ΕΝΠ που πάει στο ΓΣΠ για να κάνει τη ζημία, ωστόσο ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ, συγκεντρωμένο και προσηλωμένο στο στόχο του, για να μην περάσει τα ίδια όπως στον πρώτο γύρο, δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη. Με μια νίκη, οι γαλαζοκίτρινοι, αφενός θα επιστρέψουν στα τρίποντα, και αφετέρου θα επέλθει η ηρεμία που χρειάζεται ενόψει της απαιτητικής και δύσκολης συνέχειας. Εξάλλου, ο Νορβηγός τεχνικός, θέλει να ξεκινήσει ιδανική τη νέα του… «περιπέτεια» στον ΑΠΟΕΛ με στόχο, μόνο τη νίκη.

Στον αντίποδα, οι βυσσινί των πολλών προβλημάτων πάνε χωρίς άγχος και όπου στο παιχνίδι, ξέροντας πως είναι το αουτσάιντερ. Η ομάδα του Παραλιμνίου, κατά τη διάρκεια της διακοπής των Χριστουγέννων, είχε «αφαιρέσεις» από το προπονητικό τιμ, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη συνέχεια της, ωστόσο δεν θα τα βάλει κάτω. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να κάνουν την έκπληξη, γνωρίζοντας πως αν γίνει κάτι τέτοιο, η ομάδα θα αποκτήσει… φτερά στα πόδια και τότε το κακό κλίμα θα ανατραπεί. Μπορεί η ΕΝΠ να είναι στην προτελευταία θέση, αλλά με τη νέα σεζόν, θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top