ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Δεν θα γίνει στο λιμανάκι η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων – Ενημερώνει για τα Θεοφάνια ο Δήμος

ΠΑΦΟΣ: Δεν θα γίνει στο λιμανάκι η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων – Ενημερώνει για τα Θεοφάνια ο Δήμος

Ο Δήμος Πάφου ανακοίνωσε την Κυριακή 05/01, πως λόγω των προβλεπόμενων για την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανίων,ακραίων καιρικών φαινομένων,  η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού των Υδάτων η οποία θα πραγματοποιείτο στο Λιμανάκι της Πάφου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Η τελετή θα γίνει στην παρουσία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου και του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου, και του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, των Αρχών της πόλης και Επαρχίας και άλλων επισήμων.

Η απόφαση για την εν λόγω αλλαγή λήφθηκε ύστερα από ενημέρωση του Δημάρχου Πάφου από τον Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας και τις προειδοποιήσεις που εξέδωσε το Τμήμα για την εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων στα δυτικά παράλια της νήσου κατά το επόμενο 24ωρο, που περιλαμβάνουν καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους 7 έως 8 μποφόρ και κυματώδη μέχρι πολύ κυματώδη θάλασσα, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Μέτρα για την κακοκαιρία 

Με βάση την πρόγνωση του καιρού για απόψε και αύριο, ο Δήμος Πάφου καλεί τους καταστηματάρχες και τους άλλους κατόχους υποστατικών στο Παραλιακό Μέτωπο στην Κάτω Πάφο όπως το συντομότερο δυνατό απομακρύνουν από τα υποστατικά τους και τους δημόσιους χώρους  τα κινητά αντικείμενα παντός είδους (μέσα σκίασης, τραπέζια, καρέκλες, θερμάστρες και άλλα) και τα αποθηκεύσουν σε ασφαλές μέρος.

Παράλληλα, ο Δήμος Πάφου έχει θέσει σε επιφυλακή τα συνεργεία του προκειμένου να υπάρξει άμεση επέμβαση όπου και όταν χρειαστεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top