ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή ήταν η ομάδα του άτυχου οπαδού – Θρήνος και οργή από τους υπόλοιπους οπαδούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτή ήταν η ομάδα του άτυχου οπαδού – Θρήνος και οργή από τους υπόλοιπους οπαδούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά από επεισόδιο μεταξύ οπαδών άλλης ομάδας, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο προκαλώντας θρήνο και οργή στα οπαδικά σύνολα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το μεσημέρι της Κυριακής διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος κατέληξε και τα αίτια θανάτου του ερευνώνται. Οι πληροφορίες των Αρχών, οι έρευνες των οποίων βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης, υποστηρίζουν, ότι ο Βούλγαρος που σκοτώθηκε, βρισκόταν μετά την επίθεση επί του οδοστρώματος, πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει το Sportdog.gr, οι Βούλγαροι είναι οπαδοί της Μπότεβ Πλόβντιβ (Botev Plovdiv), η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του βουλγάρικου πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, μετά από 20 αγωνιστικές.

 

Οι οπαδοί της Μπότεβ έχουν αδελφοποιηθεί άτυπα με αυτούς του Άρη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη ήταν προκειμένου να παρακολουθήσουν το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Σχόλια από οπαδούς διαφορετικών ομάδων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top