ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aνόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Και τώρα οι δυο τους!

Aνόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Και τώρα οι δυο τους!

Η Ανόρθωση φιλοξενεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή (12/1-17:00), σε ένα ντέρμπι που θα είναι βγαλμένο από τα… παλιά!

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει… τρένο και κόντρα στους γαλαζοκιτρίνους, με τη δυναμική που έχει στην έδρας της και με τη βοήθεια του κόσμου, θέλει να βάλει στο… τσεπάκι της ακόμα 3 βαθμούς. Μια νίκη της «Κυρίας» σημαίνει πως θα ξεφύγει στους 4 πόντους από τη δεύτερη Ομόνοια (ισόπαλη 0-0 με την Πάφο), ενώ θα αυξήσει και άλλο την απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός κόουτς ξέρει πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι, ωστόσο έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, που σε ένα ντέρμπι, ειδικά κόντρα στην ομάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, δεν χρειάζονται και επιπλέον κίνητρο από τη διαφορά που θα… ανοίξουν. Η Ανόρθωση, είναι μια σταθερή ομάδα από την αρχή της σεζόν και μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχει μια άλλη… αύρα και παίρνει τις νίκες τη μία πίσω από την άλλη.

Στον αντίποδα, ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Λάρνακα… φουριόζος, μετά τις δύο τεσσάρες που έριξε σε ΕΝΠ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν στον πάγκο. Ο Νορβηγός, μελέτησε την «Κυρία», γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα ατού της και θα προσπαθήσει να τα εξουδετερώσει. Προετοίμασε την ομάδα του, για ένα σκληρό ντέρμπι, σε μια διαχρονικά δύσκολο έδρα, ωστόσο, η νίκη είναι ο στόχος και θα κάνουν ότι περνά από τα… πόδια τους για να την πάρουν οι γαλαζοκίτρινοι. Ο ΑΠΟΕΛ με ένα τρίποντο, φτάνει τους 30 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Ανόρθωση, ενώ θα του μένουν και δύο παιχνίδια στο… χέρι (το ένα ξανά με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια), κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με τα πιο πάνω και άλλα πολλά, το ντέρμπι της Κυριακής (12/1) θα είναι όπως τα παλιά. Με παλμό, πάθος και πολλές μονομαχίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top