ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με οδηγό το ματς του Α΄ γύρου ο Ολυμπιακός, να συνεχίσει τον… ΚΑΛΠΑΣΜΟ του ο φορμαρισμένος Απόλλωνας

Με οδηγό το ματς του Α΄ γύρου ο Ολυμπιακός, να συνεχίσει τον… ΚΑΛΠΑΣΜΟ του ο φορμαρισμένος Απόλλωνας

Ολυμπιακός και Απόλλων θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» το απόγευμα της Κυριακής (12/01, 18:00) στο «Μακάρειο», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τη Λεμεσιανή ομάδα, σε αντίθεση με τους «μαυροπράσινους» που θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού και η ισοπαλία σε ένα τέτοιο ματς κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, θα είναι σίγουρα μεγάλη επιτυχία αν έρθει.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μελέτησε τα πάντα για το παιχνίδι του Απόλλωνα πριν καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο και έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση του Α΄ γύρου στο Τσίρειο, θα επιδιώξει να παρουσιάσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα με ποδοσφαιρικό «θράσος» και απαιτήσεις, αλλά και με πίστη στις δυνατότητες της και αυτοπεποίθηση για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κύπριος τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του και στο ψυχολογικό κομμάτι, αναλύοντας παράλληλα με κάθε λεπτομέρεια τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες που προορίζει για βασικούς.

Λογικά, αναμένεται να δώσει έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι, με στόχο να περιορίσει την επιθετικότητα του Απόλλωνα και να μην του επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι του, επιδιώκοντας να μπλοκάρει τα ατού του και να προσπαθήσει παράλληλα να «κτυπήσει» κυρίως στην κόντρα επίθεση και στα «στημένα», για να παραβιάσει την εστία του Μολ.

Σε σχέση με το εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (08/01) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει στη διάθεση του, τους Κίρεφ, Αζουλάο, Βινίσιους, Σωτηρίου, όπως και τους νεοαποκτηθέντες Κοφί και Βελλίδη. Αντίθετα, εκτός πλάνων πέρα από τους τραυματίες, θα είναι ο Κίκο λόγω κίτρινων καρτών.

Στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και θα παραταχθεί σε αυτό το ματς με το… πόδι στο γκάζι, ευελπιστώντας να πάρει ακόμη ένα τρίποντο, για να εκμεταλλευτεί την απώλεια της Ομόνοιας, αλλά και το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, για να «ροκανίσει» και άλλο τις μεταξύ τους διαφορές!

Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα, με στόχο να επιβάλουν το ρυθμό τους και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα «ελευθερώσει» τα πόδια τους και θα αποβάλει το όποιο άγχος, αναγκάζοντας παράλληλα τον αντίπαλο σε αναπροσαρμογή των αρχικών του πλάνων, ότι αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αντιμετωπίζει για μία ακόμη φορά αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά έχει μάθει να ζει με αυτά και μέχρι στιγμής, έχει πάρει άριστα στη διαχείριση τους.

Κόντρα στον σκληροτράχηλο Ολυμπιακό, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα από τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής, έστω και ως αλλαγή, στον νεοαποκτηθέντα Ματέι.

Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι λόγω κίτρινων καρτών, Σακέτι, Αγκίρε και Σάλαϊ, ενώ μέχρι πριν την τελευταία προπόνηση, ήταν αμφίβολη η συμμετοχή των Γιούστε, Κυριάκου, Ενσούε και Παπουλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top