ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποιούς υποψιάζεται ο 33χρονος διαιτητής –Τι είπε στην κατάθεσή του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποιούς υποψιάζεται ο 33χρονος διαιτητής –Τι είπε στην κατάθεσή του

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Ο 33χρονος διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο (το χρησιμοποιούσε και η γυναίκα του), ανέφερε στην Αστυνομία την εύλογη υποψία του ότι τα κίνητρα των δραστών έχουν να κάνουν με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ήδη, πάντως, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο Κωνσταντίνου, αλλά και από τα γύρω υποστατικά, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τις κινήσεις των δραστών.

Η βομβιστική επίθεση σημειώθηκε μόλις μια μέρα μετά την αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, περί διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο, υπερτονίζοντας την ανάγκη να «καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία». Ο πρώτος πολίτης μιλούσε στη γιορτή της ΕΑΚ όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές για το 2019.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του 33χρονου διαιτητή. Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας είναι πεπεισμένοι ότι σχετίζονται με την ιδιότητα του Κωνσταντίνου ως διαιτητής ποδοσφαίρου, παρόλο που το συγκεκριμένο όχημα χρησιμοποιείτο και από τη σύζυγό του.

Οι βομβιστές έδρασαν λίγες ημέρες μετά την αποστολή των κόκκινων φακέλων στα γραφεία της ΚΟΠ για τους ύποπτους αγώνες που μπήκαν στο μάτι της ΟΥΕΦΑ.
Ανάμεσα σ’ αυτούς τους αγώνες ήταν και το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ Αγίας Νάπας και Πάφου που διαιτήτευσε ο Αντρέας Κωνσταντίνου. Η ΟΥΕΦΑ, ωστόσο, δεν επιρρίπτει ευθύνη σε κάποια από τις δύο ομάδες για την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Πάφος FC κέρδισε εκτός έδρας την Αγία Νάπα με 3-0 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Και τα τρία τέρματα της παφιακής ομάδας επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top