ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εισιτήρια του Απόλλων – ΑΠΟΕΛ και στο Τσίρειο (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Εισιτήρια του Απόλλων – ΑΠΟΕΛ και στο Τσίρειο (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα…

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας, ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο Τσίρειο Στάδιο ενόψει του σημερινού αγώνα (22/01, 19:00) της ομάδας μας με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, θα ανοίξουν στις 17:30.

Εισιτήρια για τον αγώνα θα προπωλούνται στο Apollon Official Store μέχρι τις 16:00 με την προπώληση να συνεχίζεται και στο γήπεδο.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί ως εξής:

Κανονικό Εισιτήριο: 10 ευρώ

Μαθητικό Εισιτήριο: 5 ευρώ

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ εισιτηρίου από το Apollon Official Storeή από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν ΜΟΝΟ τα εισιτήρια διαρκείας ELITE και PLATINUM 2019-2020.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD, GOLD TEENS και GOLD JUNIOR, θα μπορούν να εισέλθουν στον περιφραγμένο χώρο των επισήμων και να καθίσουν κανονικά στην θέση τους, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα.

Επιπλέον υπενθυμίζεται ο εσωτερικός κανονισμός του σταδίου που απαγορεύει για θέματα ασφαλείας και υγιεινής την μεταφορά τροφίμων και ποτών εντός του σταδίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top