ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το «ΠΑΣΤΕΛΙ» του Μπένσοπ κάνει την διαφορά – Ψάχνεται ο ΑΠΟΕΛ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το «ΠΑΣΤΕΛΙ» του Μπένσοπ κάνει την διαφορά – Ψάχνεται ο ΑΠΟΕΛ

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Το πρώτο γκολ του Μπένσοπ με την φανέλα του Απόλλωνα δίνει προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο.

Μπήκε φουριόζος ο Απόλλωνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και μόλις στο 4ο λεπτό ο Τσάρλισον Μπένσοπ συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ! Ο Γιαννιώτας έκανε το συρτό σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον 30χρονο φορ, ο οποίος από πλεονεκτική θέση άνοιξε το σκορ.

Η πειραματική ενδεκάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν με Βούρο αριστερό μπακ και Μακρή δεξί μπακ δεν έδειχνε να αποδίδει ενώ ο Απόλλωνας πίεζε ψηλά αναγκάζοντας τον ΑΠΟΕΛ σε πολλά λάθη.

Μετά το 25ο λεπτό κατάφερε να δείξει σημάδια αντίδρασης ο ΑΠΟΕΛ όμως τα σουτ των Γένσεν, Βιντιγκάλ και Ντε Βινσέντι δεν βρήκαν στόχο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι Μπένσοπ-Φακούντο συνδυάστηκαν όμορφα, ο Περέιρα νικήθηκε στο τετ-α-τετ από Βάτερμαν ενώ στην επαναφορά το πλασέ του Μπένσοπ πήγε στην εξωτερική των διχτύων.

Στην αντεπίθεση απείλησε και ο ΑΠΟΕΛ με φαλτσαριστό σουτ του Βιντιγκάλ όμως ο Μολ του είπε όχι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top