ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Είναι επικίνδυνα τα πράγματα στο πρωτάθλημα – Ο Μπένσοπ ήταν στην κλινική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυγουστή: «Είναι επικίνδυνα τα πράγματα στο πρωτάθλημα – Ο Μπένσοπ ήταν στην κλινική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ για τον θεσμό του κυπέλλου.

Αναλυτικά: 

«Αυτές οι ομάδες μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό. Πρόσφεραν καλό θέαμα με γρήγορο τέμπο και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος για το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους. Απειληθήκαμε μόνο από μακρινά σουτ του αντίπαλου. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε μία βδομάδα γιατί και οι δύο ομάδες θα θέλουν να προκριθούν. Από σήμερα ξεκινάμε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Προέκυψε πρόβλημα με τον Μπένσοπ ήταν στην κλινική. Ευτυχώς έδειξε ότι ήρθε να βοηθήσει την ομάδα και ήθελε να αγωνιστεί. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα μαζί μας, αλλά θέλω μεγαλύτερη παρουσία στο ματς με την Άχνα γιατί δεν είναι εύκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Γκακπέ: «Ο Γκακπέ είχε ένα θέμα της τελευταίας στιγμής, έκανε υγρό στο γόνατο και έκριναν οι γιατροί ότι πρέπει να μείνει εκτός».

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Όλοι πρέπει να ανεβούμε επίπεδο. Πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στη δουλειά του, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι επικίνδυνα τα πράγματα».

Για το αν θα γίνει τέταρτη μεταγραφή: «Αυτά τα συζητάμε με τη διοίκηση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για έχουμε ένα πλήρως ρόστερ ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας μέχρι το καλοκαίρι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top