ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΦΟΝ.31ΧΡΟΝΗΣ: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη ο 42χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΦΟΝ.31ΧΡΟΝΗΣ: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη ο 42χρονος

Aρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Ghada Al Nouri, 31 χρόνων, ο Hussein Farouh, 42 ετών από τη Συρία.

 

Ο 42χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της πολύτεκνης μάνας, που διαπράχθηκε στις 20 Ιανουαρίου στην Πάφο.

Στην Λεμεσό μετέβη η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου για να μεταφέρει τον φερόμενο δράστη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Από τις μέχρι τώρα ανακρίσεις ο 42χρονος δεν παραδέχτηκε την διάπραξη της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του. Την Παρασκευή (24/1) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Η 31χρονη μητέρα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 11.40 το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι της στην Πάφο. Έφερε θλαστικό τραύμα στην αριστερή μαστική χώρα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, βάσει της οποίας είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η 31χρονη, ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο, ηλικίας 16 και 17 ετών, διαμένουν στη Συρία ενώ τα πέντε ηλικίας 3,4,7,11 και 12 χρόνων διέμεναν μαζί της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top