ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χαρακώματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ – Διακαναλικό debate εφ όλης της ύλης με φόντο την διαφθορά

Στα χαρακώματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ – Διακαναλικό debate εφ όλης της ύλης με φόντο την διαφθορά

Επιστολή προς τους Διευθυντές Ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών απέστειλε την Πέμπτη 30/01, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου για τη διενέργεια ενός εφ’ όλης της ύλης debate, με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στην επιστολή του ο κ. Νεοφύτου αναφέρει «πως ως Δημοκρατικός Συναγερμός και προσωπικά ως Αβέρωφ Νεοφύτου, καλέσαμε τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ σε τηλεοπτικό debate. Λόγω της πληθώρας των τηλεοπτικών σταθμών και εκπομπών και για να παραμείνει η διαδικασία στο ύψος των περιστάσεων που της αναλογεί, προτείνουμε τη διεξαγωγή ενός διακαναλικού debate. Με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς».

«Είμαστε στη διάθεσή σας με την προϋπόθεση ότι και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είναι σύμφωνος με την πιο πάνω πρόταση, για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής ημερομηνίας και ώρας αλλά και για τη δομή της συζήτησης, αφού αυτή θα είναι εφ όλης της ύλης», σημειώνει.

Πάντως σε ανάρτησή του στο Twitter νωρίτερα, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι καλεί τον ΓΓ του ΑΚΕΛ σε debate. «Είμαι ο πρώτος που απεύθυνα ερωτήματα προς το ΑΚΕΛ και για διαγραφές δανείων και για ΜΕΔ πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων και κομμάτων. Τέσσερις μέρες μετά, δε λάβαμε απάντηση. Ν` αφήσουν τους ψιθύρους και τους καλούμε να μιλήσουμε ανοιχτά για όλα», σημείωσε στη ανάρτηση του ο ηγέτης του ΔΗΣΥ.

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού λέγοντας πως ο ίδιος εδώ και μια εβδομάδα πρότεινε τη διεξαγωγή debate.

«Αγαπητέ @AverofCY εδώ και μια εβδομάδα πρότεινα debate. Χαίρομαι που αποφάσισες να το τολμήσεις. Είμαι στη διάθεση σου».

 Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top