ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΛΕΙΔΩΣΕ πρωτιά η Ομόνοια! Εκτός τετράδας ο ΑΠΟΕΛ – Τι έγινε στα παιχνίδια της αγωνιστικής

ΚΛΕΙΔΩΣΕ πρωτιά η Ομόνοια! Εκτός τετράδας ο ΑΠΟΕΛ – Τι έγινε στα παιχνίδια της αγωνιστικής

AΦΡΟΔΙΤΗ: Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ –ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3 (25-22, 23-25, 25-16, 13-25, 13-15)

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών κλείδωσε η Ομόνοια το βράδυ της Παρασκευής στην Αίθουσα «Αφροδίτη». Η ομάδα του Σάββα Σάββα με «καρδιά πρωταθλητή» κέρδισε ανατρέποντας δυο φορές το σκορ τον Green Air Παφιακό με 2-3 σετ και πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Παράλληλα, έκανε δυο της νίκες της σε βάρος των Παφιτών. Ο Green Air Παφιακός στο ντεμπούτο του Θανάση Στράντζαλη παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση όμως έχασε και παίζει στην τελευταία αγωνιστική της ρέγκιουλαρ σίζον τη 2η θέση.

Iσοδύναμο το ντέρμπι στο πρώτο σετ με τον Green Air Παφιακό να έχει ελαφρύ προβάδισμα 13-11. Η ομάδα της Πάφου διατήρησε το προβάδισμα 18-15 για να κερδίσει 25-22 σε 29’ και έγραψε το 1-0.

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο δεύτερο σετ και είχε σταθερά το προβάδισμα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 12-14 και αύξησαν σε 20-24 για να κερδίσουν 23-25 σε 30’ ισοφαρίζοντας το ντέρμπι σε 1-1.

Ντέρμπι με ανατροπές το τρίτο σετ. Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Green Air Παφιακό να το γυρίζει και να προηγείται 18-14 και να κερδίζει εύκολα 25-16 σε 25’ κάνοντας το 2-1.

Στο τέταρτο σετ η Ομόνοια αποδείχθηκε πολύ σκληρή πήρε από την αρχή διαφορά και κέρδισε άνετα 13-25 σε 25’ για να ισοφαρίσει σε 2-2 το μεγάλο ντέρμπι.

Η ομάδα του Θ. Στράντζαλη άρχισε κάπως καλύτερα το τάϊ – μπρέικ και προηγήθηκε 05-04 με την Ομόνοια να ισοφαρίζει 07-07 και την Ομόνιοια να περνά στην αλλαγή τερέν μπροστά με 07-08. Η Ομόνοια αποκτώντας ψυχολογία ξέφυγε με 09-12. Το ντέρμπι συνεχίστηκε με τους Παφίτες να μειώνουν σε 11-13 αλλά την Ομόνοια να κρατά και να κερδίζει 13-15 σε 21’ και τον αγώνα 2-3 σε 130’.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Θ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ):Verissimo, Miranda,Caetano,Οικονομίδης, Παφίτης, Ανδρέου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

OMONOIA(Σ.ΣΑΒΒΑ): Προδρόμου, Alves, Reinaldo, Ruiz, Ελευθερίου, Αλεξίου, Λίμπερο: Πλατρίτης.

Κέρδισε ΑΠΟΕΛ και τον άφησε εκτός τετράδας

Οριστικά εκτός τετράδας έμεινε το ΑΠΟΕΛ. Στο κρισιμότερο ίσως αγώνα για την τετράδα έχασε από την Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» με 0-3 σετ στην 13η αγωνιστική και δεν προλαβαίνει στη μια αγωνιστική πριν το τέλος της ρέγκιουλαρ σίζον το τρένο των πλέϊ –οφς. Η Ανόρθωση πήγε στη Λευκωσία έκανε μια μεστή εμφάνιση, κέρδισε και διασφάλισε τη θέση της στις πρώτες τέσσερεις θέσεις.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο σετ και προηγήθηκε 07-11.Το ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε και μείωσε 16-17 σε ένα πολύ σκληρό ντέρμπι. Η Ανόρθωση επιβλήθηκε τελικά με 21-25 σε 32’ και προηγήθηκε 0-1.

Στην πλήρη ισοδυναμία το δεύτερο σετ με το ΑΠΟΕΛ ελαφρώς καλύτερο να προηγείται με 14-12. Η Ανόρθωση πέρασε μπροστά με 14-15. Το σετ οδηγήθηκε σε έξτρα πόντους με την Ανόρθωση να κερδίζει 27-29 σε 34’ και να αυξάνει σε 0-2

Από την αρχή του τρίτου σετ η Ανόρθωση ήταν καλύτερη και προηγήθηκε 08-13 το ΑΠΟΕΛ μείωσε σε 14-15, αλλά η Ανόρθωση κέρδισε με 17-25 σε 24’ και πήρε τη νίκη χρυσάφι με 0-3 σετ σε 90’

ΑΠΟΕΛ( Γ. ΛΑΪΟΣ): Κασαμπαλής, Χρυσοστόμου, Suarez, Velichkovic, Γεωργίου, Ευσταθίου – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Τοφής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(K. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Σαββίδης, Strugarevic, Haapakoski, Romanutti, Τorres, Δημητρίου –Λίμπερο: Xαραλαμπίδης.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Ν. Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π. 3-0 (25-21, 25-15, 25-20)

Στην τετράδα παραμένει η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστοκής ξεπέρασε στο «Σπύρος Κυπριανού» το εμπόδιο της Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π κερδίζοντας με 3-0 σετ. Η Ένωση έχασε και έμεινε στην 8η θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι»παρά την πολύ καλή προσπάθεια των «βυσσινί» κέρδισαν το πρώτο σετ 25-21 σε 31’ και προηγήθηκαν 1-0.

Η N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα ήταν ανώτερη και στο δεύτερο σετ γι’αυτό επβλήθηκε με 25-15 σε 27’ αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά της. Στο τρίτο σετ οι «βυσσινί» πάλεψαν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το σετ με 25-20 και τον αγώνα με 3-0 σε 85’.

Ν. Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Τ. GULIBARTI): Σιαπάνης, Χρυσοστόμου, Zηκάκης, Pineiro, Βrook, Guzman – Λίμπερο: Αντωνίου.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π.(Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Στέκας, Rojas, Stevovic, Παπανδρέου, Milkov, Nascimento – Λίμπερο: Ελευθερίου. – Αλλαγές: Πέτρου.

Έκανε το καθήκον της

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ –ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-0 (26-24, 25-16, 25-18)

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ η Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών την Παρασκευή στην έδρα της την ΑΕ Καραβά με 3-0 και ανέβηε στους 24 βαθμούς και συνεχίζει τη μάχη της τετράδας. Η ΑΕ Καραβά έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία αλλά δεν άντεξε.

Το πρώτο σετ ήταν πολύ κλειστό με την ΑΕ Καραβά να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και να προηγείται 19-20. Η Αναγέννηση πήρε το προβάδισμα και το σετ με 26-24 σε 30’

Η Αναγέννηση πήρε σταδιακά διαφορά στο δεύτερο σετ κερδίζοντας με 25-16 σε 23’ γράφοντας το 2-0 σε 23΄. Η εικόνα στο τρίτο σετ δεν άλλαξε με τους Δερυνειώτες να κερδίζουν 25-18 σε 22’ και να κερδίζουν με 3-0 σε 75’.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Αποστόλου, Shvalev, Tondorovic, Garchet, Καραγιάννης,Felachoglu – Λίμπερο: Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Τόφια

AE KΑΡΑΒΑ (MOLCHANOV): Rodolpho, Ramma, Παναγιωτίδης, Μιχαήλ, Χριστοφή, Semenov– Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top