ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβγαλε… και ΕΙΔΗΣΗ ο Φιλιώτης – Τι είπε για παίκτες Πρέμιερ Λιγκ, ΑΕΛ και Εθνική

Έβγαλε… και ΕΙΔΗΣΗ ο Φιλιώτης – Τι είπε για παίκτες Πρέμιερ Λιγκ, ΑΕΛ και Εθνική

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (03-02-2020) ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης.

Μεταξύ άλλων ο ένας εκ των σκόρερ της πρόσφατης νίκης της Πάφος FC στο Δασάκι της Άχνας επί του Εθνικού, αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις ο ίδιος με τη διοίκηση της ομάδας του για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι και την μεγάλη νίκη επί του Εθνικού στο Δασάκι: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πάμε στο γήπεδο για τη νίκη. Το δείξαμε από την αρχή ότι το θέλαμε περισσότερο. Σκόραρα κι’ εγώ και είναι υπέροχο συναίσθημα».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στην Πάφο: «Σίγουρα σε όποια ομάδα και να είσαι με τις αλλαγές προπονητή υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Κάθε προπονητής προσπαθεί να χτίσει ένα κλίμα καλό. Είναι διαφορετική η φιλοσοφία του κάθε προπονητή αλλά δίνει και σε εμάς ένα κίνητρο για να δουλέψουμε περισσότερο για να ξεφύγουμε από την άσχημη φάση».

Η ομάδα άρχισε με πιο ψηλές βλέψεις, τι έφταιξε και δεν είστε πιο ψηλά στην βαθμολογία, εκεί που θα θέλατε να είστε; «Είχαμε πιο ψηλές βλέψεις. Σε σύγκριση με πέρσι άλλαξαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όταν είσαι μια καινούρια ομάδα και δεν είναι ολοκληρωμένη η ομάδα από την αρχή είναι δύσκολο μέχρι να στρώσει. Τώρα το βρίσκουμε σιγά, σιγά και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Είχαμε καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».

Ήρθαν ποδοσφαιριστές από την Πρέμιερ Λιγκ, παίρνετε πράγματα από αυτούς; «Βλέπουμε τον τρόπο που δουλεύουν, μας βοηθάνε. Έπαιξαν σε ψηλό επίπεδο και είναι σίγουρο ότι θα πάρεις κάτι από αυτούς. Δεν έκαναν προετοιμασία, ήρθαν και μπήκαν σε 90λεπτα κατευθείαν και δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν είναι και σε ηλικία πιο νεαρή για να μπορέσουν να έρθουν και να μπουν απευθείας αποδίδοντας αυτό που ξέρουν».

Από την προσωπική σου παρουσία είσαι ευχαριστημένος; «Μπορώ και καλύτερα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Που σου αρέσει να αγωνίζεσαι περισσότερο, πίσω ή πιο μπροστά στα άκρα; «Επειδή έπαιξα και μπροστά και πίσω,  νιώθω καλύτερα πιο μπροστά. Μου αρέσει».

Για το συμβόλαιο σου; «Είμαστε σε συζητήσεις για ανανέωση. Θέλω να μείνω, είμαστε σε επαφές και θα δούμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ; «Είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΛ αλλά θα το δούμε με την ίδια σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για την Εθνική: «Πήρα κλήση στην Εθνική και θα προσπαθήσω για την καθιέρωση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top