ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οζίλ – Νέες αποκαλύψεις μετά το περιστατικό με Κολάσινατς: Απειλές θανάτου έξω από το σπίτι του!

Οζίλ – Νέες αποκαλύψεις μετά το περιστατικό με Κολάσινατς: Απειλές θανάτου έξω από το σπίτι του!

Λίγες μέρες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν οι Οζίλ και Κολάσινατς τον περασμένο Ιούλιο, ακολούθησε νέο περιστατικό βίας με απειλές θανάτου προς τον Γερμανό έξω από το σπίτι του, όπως αποκάλυψαν πηγές κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο κύκλος της ένοπλης επίθεσης, που δέχθηκαν Μεσούτ Οζίλ και Σέαντ Κολάσινατς από αγνώστους το περασμένο καλοκαίρι, περιέλαβε και δεύτερο περιστατικό.

Όπως προέκυψε από καταθέσεις στο δικαστήριο του Λονδίνου, λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό, κατά το οποίο ο Βόσνιος συμπαίκτης του Οζίλ αντιμετώπισε τους δράστες προστατεύοντας τον, ακολούθησε νέα επίθεση, αυτή την φορά έξω από την έπαυλη του στα βόρεια της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου, δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στον εξωτερικό χώρο της έπαυλης και τα έβαλαν με τους σωματοφύλακες του Γερμανού μέσου της Άρσεναλ, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα με ευχές θανάτου προς τον ίδιο.

Αφού προειδοποίησαν ότι θα περάσουν ξανά σε πέντε λεπτά, με σκοπό να σκοτώσουν τόσο τους φρουρούς όσο και τον ποδοσφαιριστή, η κάμερα τους εντόπισε να επιστρέφουν τα μεσάνυχτα έξω από την έπαυλη, όταν και τελικά συνελήφθησαν από την ομάδα security.

Βασικοί ύποπτοι φέρονται οι 27χρονοι Σαλαμάν Εκίντσι και Φερχάτ Ερτσούν, επίσης τουρκικής καταγωγής, οι οποίοι παρ’ όλα αυτά αρνήθηκαν τις κατηγορίες κατά την προσαγωγή τους.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top