ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρελό ματς και… ΧΑΣΤΟΥΚΙ στην Ντόρτμουντ – ΔΙΠΛΟ «μπαμ» στο Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελό ματς και… ΧΑΣΤΟΥΚΙ στην Ντόρτμουντ – ΔΙΠΛΟ «μπαμ» στο Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλό «μπαμ» στο Κύπελλο για τις εκ των πρωτοπόρων της Bundesliga Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία, που γνώρισαν ήττα-αποκλεισμό από τις Βέρντερ Βρέμης (3-2) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1) αντίστοιχα. Σκόραρε ξανά ο Χάαλαντ, άνοιξε λογαριασμό και ο Πιόντεκ για την Χέρτα.

Εκτός Κυπέλλου Γερμανίας τέθηκαν από νωρίς Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία, ανοίγοντας τον δρόμο για την Μπάγερν Μονάχου (αντιμετωπίζει εντός την Χόφενχαϊμ).

Οι Βεστφαλοί λύγισαν στην Βρέμη απέναντι στην Βέρντερ με 3-2, παρά το γεγονός ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά στο 67′, μπαίνοντας ως αλλαγή εκ νέου στο ημίχρονο (8 γκολ σε τέσσερις συμμετοχές).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 από το ημίχρονο χάρη στους Σέλκε (16′) και Μπίτενκουρτ (30′) και καθάρισαν ξανά την πρόκριση τρία λεπτά μετά το γκολ του Νορβηγού, με τον Ράσιτσα (70′).

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έβγαλε αντίδραση, μείωσε ξανά με τον 16χρονο Τζιοβάνι Ρέινα να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στα κιτρινόμαυρα, αλλά να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό. Ντεμπούτο έκανε και ο Τσαν, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89′.

Λίγο νωρίτερα, η Λειψία έπεφτε επίσης θύμα στην Φρανκφούρτη κόντρα στην προπερσινή Κυπελλούχο Άιντραχτ. Οι Αετοί επιβλήθηκαν με 3-1, με τους Σίλβα να ανοίγει το σκορ στο 17′ και τον Κόστιτς να σκοράρει δις (51′, 90+5′). Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Νάγκελσμαν ήταν να μειώσει προσωρινά στο 69′, με το παρθενικό γκολ του Ντάνι Όλμο ως Κόκκινος Ταύρος (πέρασε και ως αλλαγή στο ημίχρονο).

Εμφατική πρόκριση για Φορτούνα

Ήταν φαβορί και το απέδειξε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, και μάλιστα με πεντάρα στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν. Παρά την ανατροπή των γηπεδούχων στο 0-1 του Αμπρομά (9′), με δύο τέρματα του Κουλβέτερ (10′, 34′), η Φορτούνα γύρισε το ματς στο β’ μέρος και το μετέτρεψε σε θρίαμβο χάρη στον διπλό Χένινγκς (49′), τον Τσίμερμαν (65′) και τον Στόγκερ (83′), για το τελικό 2-5.

Περισσότερα σε λίγο…

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top