ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη: Βίντεο μέσα από το διαλυμένο αεροπλάνο – Ουρλιαχτά και πανικός

Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη: Βίντεο μέσα από το διαλυμένο αεροπλάνο – Ουρλιαχτά και πανικός

Τρομακτικές είναι οι εικόνες μέσα από το αεροπλάνο της Pegasus Airlines που κόπηκε στα τρία όταν βγήκε εκτός του διαδρόμου κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στοιχίζοντας τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας 179.

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές και τα ουρλιαχτά των επιβατών, αλλά και οδηγίες για να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος.

Συγκλονιστικά είναι και τα δυο βίντεο ντοκουμέντα που δείχνουν τα λεπτά λίγο πριν τη συντριβή αλλά και τη στιγμή που το αεροπλάνο βγαίνει εκτός πορείας.

 

Όπως βλέπετε το αεροπλάνο κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από την κανονική που θα έπρεπε να έχει κατά την φάση της προσγείωσης.

Το μπροστινό μέρος της ατράκτου — ο θάλαμος διακυβέρνησης και πολλές από τις πρώτες σειρές καθισμάτων — αποκόπηκε και αναποδογύρισε. Ένα δεύτερο ρήγμα ήταν ορατό στο ύψος του τελευταίου τρίτου του Μπόινγκ, που αποτελείται από τις δέκα τελευταίες σειρές θέσεων και την ουρά του αεροπλάνου.

Πτώση σαράντα μέτρων

Ο Γερλίκαγια, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε πως το επιβατικό αεροπλάνο «ολίσθησε για περίπου εξήντα μέτρα» αφού βγήκε από την πίστα πριν «πέσει από ύψος 30 ως 40 μέτρων» σε πρανές.

«Το δυστύχημα μπορούσε να έχει ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες», τόνισε, υπονοώντας πως το αεροπλάνο θα μπορούσε να είχε εκραγεί. Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πολλοί αλλοδαποί, όμως οι εθνικότητές τους δεν είναι ακόμη γνωστές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top