ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη του 28χρονου η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη του 28χρονου η Αστυνομία

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον 28χρονο που καταζητείτο για απαγωγή της 19χρονης πρώην συμβίας του, την Παρασκευή 07:02.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, μετά από πολλές έρευνες, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 28χρονου ο οποίος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο χωριό Κοιλάνι, μαζί με την 19χρονη και το βρέφος τους. Ο 28χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία. 

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας τους η ίδια πηγή επεσήμανε πως «είναι όλοι καλά», και πως η Αστυνομία παρέλαβε το βρέφος και την κοπέλα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 28χρονος νεαρός, το απόγευμα εντόπισε την 19χρονη σε όχημα στο οποίο επέβαινε. Ακολούθως με την χρήση της βίας ο πρώην σύντροφος της 19χρονης, κατέβασε από το αυτοκίνητο μια φίλη της και επιβιβάστηκε ο ίδιος  και τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη και το βρέφος τους.

Στην συνέχεια η 19χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία για το συμβάν. Η Αστυνομία αμέσως ενεργοποιήθηκε και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη και καταζητείται.

Επιπλέον, ο 28χρονος φαίνεται να απασχόλησε ξανά τις αρχές στο παρελθόν, και δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει στην συγκεκριμένη πράξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top