ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για μία ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗ (Πιθανή ενδεκάδα)

Με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για μία ακόμα ΥΠΕΡΒΑΣΗ (Πιθανή ενδεκάδα)

Η σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ΕΝΠ στα ύψη, ενόψει του σημερινού (17:00) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Οι «βυσσινί» δεν τρέφουν αυταπάτες, αφού ξέρουν ότι αντιμετωπίζουν μία καλύτερη ομάδα, όμως δεν πάνε στη Λεμεσό για… βόλτα, αλλά για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την υπέρβαση.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι δούλεψε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο από χέρι και πως έχουν τις δυνατότητες για να διαψεύσουν τα προγνωστικά.

Τους ανέλυσε μάλιστα και τα αδύνατα σημεία του Απόλλωνα και τους εξήγησε αναλυτικά το πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσουν για να εξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου, αλλά και πως θα τον «κτυπήσουν» εκεί που «πονάει».

Ο Σκοπιανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω καρτών Ριέρα και Σπόλιαριτς, οι οποίοι ενδέχεται να αντικατασταθούν στο αρχικό σχήμα από τους Κοσμά και Μαϊσουράτζε.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κλέιμαν, Aμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόζα, Κοσμά, Βαρέλα, Μαϊσουράτζε, Θεοδώρου, Ουντόζι, Ρουσιάς.

Θέση βασικού διεκδικούν με αξιώσεις και οι Σαντίκ, Αγκίρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top