ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-3: Μέσι, Μέσι, Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-3: Μέσι, Μέσι, Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μοίρασε τρεις ασίστ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο τρίποντο με ανατροπή (2-3) επί της Μπέτις και στο -3 από την κορυφή.

Ολα περνούν από τα πόδια του. Και από τον εγκέφαλο κομπιούτερ του. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν στα συνηθισμένα αγωνιστικά στάνταρ του, η Μπαρτσελόνα των απουσιών, της γκρίνιας και του πρόσφατου αποκλεισμού στο Κύπελλο, επίσης δεν ήταν στα καλά της. Κάπως έτσι η Μπέτις βρέθηκε να προηγείται δύο φορές. Ωστόσο, ο Αργεντινός μάγος βρήκε τον τρόπο να… κεράσει τρία γκολ και να οδηγήσει την ομάδα του στην ολική ανατροπή με 2-3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του Κανάλες (6′). Ο Μέσι τρία λεπτά αργότερα πέρασε τέλεια μπαλιά στον Ντε Γιονγκ, ο οποίος με τη σειρά του κατέβασε ιδανικά και πλάσαρε για το 1-1. Στο 26′ από λάθος του Βιδάλ στο κέντρο, με μία μπαλιά η Μπέτις βγήκε μπροστά και ο Φεκίρ με το που πάτησε περιοχή, πλάσαρε διαγώνια χαμηλά στο αριστερό δοκάρι για το 2-1. Με εκτέλεση φάουλ ο Μέσι όμως σέρβιρε στον Μπουσκέτς που με προβολή (45’+2′) ισοφάρισε εκ νέου.

Στο 72′ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Μέσι βρήκε το κεφάλι του Λενγκλέ, ο Ρόμπλες γλίστρησε και η Μπάρτσα ουσιαστικά εκεί πήρε το ματς. Τέσσερα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Φεκίρ και και λίγο μετά ο Λενγκλέ. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα και οι Καταλανοί κατάφεραν με αυτόν τον δύσκολο τρόπο να παραμείνουν στο -3 από την κορυφή της La Liga και τη Ρεάλ.

Μπέτις (Ρούμπι): Ρόμπλες, Μπαρτρά, Μαντί, Μορένο, Καρβάλιο, Ροδρίγκες (86′ Τέγιο), Αλενιά, Φεκίρ, Κανάλες, Μπόρχα Ιγλέσιας (62′ Μορόν)

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Ουμτιτί, Φίρπο (56′ Ζόρντι Αλμπα), Σεμέντο, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Βιδάλ (56′ Αρτούρ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top