ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Η αντίδραση μας είναι πως είμαστε…» – Τι είπε για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: «Η αντίδραση μας είναι πως είμαστε…» – Τι είπε για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ, για το επόμενο ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά:

«Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, κ. Χένινγκ Μπεργκ, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το προηγούμενο με τον Εθνικό και τη συνέχεια.

Πώς περιμένετε το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ;

«Το περιμένουμε να είναι δύσκολο, όπως είναι τα περισσότερα παιχνίδια, σίγουρα το γνωρίζουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο και προσδοκούμε να πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αντιμετωπίσαμε ήδη δύο φορές την ΑΕΛ στη φετινή σεζόν, σε φιλικό παιχνίδι και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Περιμένετε διαφορετικό παιχνίδι την Κυριακή;

«Κάθε παιχνίδι είναι λίγο διαφορετικό. Οι ομάδες αλλάζουν κάποιες φορές λίγο όταν μας αντιμετωπίζουν, όμως νομίζω πως περιμένουμε παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν ίσα, τα πήγαμε καλά, είχαμε καλά αποτελέσματα, όμως κλειστά παιχνίδια».

Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Εθνικό;

«Η αντίδραση μας είναι πως είμαστε απογοητευμένοι με αποτέλεσμα. Απογοητευμένοι γιατί δεν σκοράραμε περισσότερα τέρματα στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε. Επίσης είμαστε λίγο θυμωμένοι γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ όταν ο αντίπαλος δεν είχε ουσιαστικά καμία ευκαιρία. Είναι λίγο παράξενο, αλλά θα μπορούσαμε να αμυνθούμε κάπως καλύτερα στα δύο τέρματα. Πέραν από αυτά, όμως, όταν φτιάχνεις τόσες πολλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος δημιουργεί τόσες λίγες, κανονικά κερδίζεις τον αγώνα. Κάποιες φορές κατά τη διάρκεια μιας σεζόν αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι μαθηματικά, δύο συν δύο δεν είναι πάντα τέσσερα. Συνεπώς πρέπει να καταλάβουμε πως αυτό κάποιες φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και βλέπουμε μπροστά. Ξέρουμε τι κάναμε σωστά σε αυτό το παιχνίδι και ξέρουμε τι θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα σωστά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν και αυτό ήταν ένα πισωγύρισμα με βάση το αποτέλεσμα και το σκοράρισμα. Έτσι θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτό και να δώσουμε συνέχεια στα περισσότερα που κάνουμε. Ο τρόπος που παίζουμε στη φετινή σεζόν, η νοοτροπία μας ήταν πάρα πολύ καλή, οι παίκτες προσπαθούν πάρα πολύ για το καλύτερο και μάλλον απέναντι στον Εθνικό να προσπάθησαν υπερβολικά πολύ. Υπήρχαν έντονα συναισθήματα, περισσότερο από το κανονικό και ήθελαν απεγνωσμένα να κερδίσουν τον αγώνα. Το ήθελαν τόσο πολύ να κερδίσουν και ίσως δεν κρατήσαμε ήρεμο το μυαλό μας όσο χρειαζόταν να κάνουμε για να μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε από το παιχνίδι. Αυτή είναι διαδικασία εκμάθησης για την ομάδα και για όλους, έτσι ώστε να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ τους πάθους, της θέλησης και της επιθυμίας για τη νίκη. Την ίδια ώρα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ακριβείς όταν βρισκόμαστε σε θέσεις για να σκοράρουμε».

Ποιο μήνυμα στείλατε στους παίκτες σας αμέσως μετά το παιχνίδι;

«Ήταν πάνω κάτω αυτά που είπα προηγουμένως. Σίγουρα είδαμε από το παιχνίδι τι κάναμε σωστά, τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε και κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση στο τελευταίο τρίτο. Και σίγουρα τα τέρματα που δεχθήκαμε, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν δεχόμαστε. Οι παίκτες τα γνωρίζουν πολύ καλά αυτά, είναι έμπειροι παίκτες, δεν είναι ότι δεν τα γνώριζαν. Βρισκόμαστε σε καλή θέση και βλέπουμε το υπόλοιπο της σεζόν. Έχουμε πολλά παιχνίδια, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα και φυσικά βρισκόμαστε σε μία καλή θέση».

Οι φίλαθλοι μας ήταν λίγο απογοητευμένοι εξαιτίας του αποτελέσματος, αλλά θα είναι δίπλα στην ομάδα για ακόμη μία φορά. Ποιο είναι το μήνυμα σας;

«Πιστεύω πως ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια. Ακόμη και όταν το σκορ ήταν στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιες φορές μπορώ να ακούσω τι τραγουδάνε οι φίλαθλοι μας και όταν αρχίζουν να τραγουδάνε από τη μία κερκίδα στην άλλη. Στο 0-0, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν πολύ καλό να τους ακούμε γιατί τους άρεσε αυτό που έβλεπαν. Εξαιτίας του τρόπου που παίζαμε και των ευκαιριών που δημιουργήσαμε και χάσαμε. Σίγουρα όλοι απογοητεύτηκαν αργότερα όταν ο Εθνικός σκόραρε και βρισκόμασταν πίσω στο σκορ και αυτό είναι φυσιολογικό. Όμως πιστεύω πως ο κόσμος μας προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα, την στηρίζει και ακόμη και αν δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και το κατάφεραν. Θέλω να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, αποτελούν μεγάλο κομμάτι αυτού του Συλλόγου, μεγάλο κομμάτι των εμφανίσεων μας και είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Συνεπώς η υποστήριξη που έχουμε από αυτούς είναι σημαντική και είναι καλό να την έχουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top