ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προτάσεις για απόκτηση Πιέρου Σωτηρίου – Τι λέει ο ίδιος…

Προτάσεις για απόκτηση Πιέρου Σωτηρίου – Τι λέει ο ίδιος…

Η ιστοσελίδα www.bold.dk φιλοξενεί δηλώσεις του διεθνή Κύπριου επιθετικού της Κοπεγχάγης, Πιέρου Σωτηρίου, όπου αναφέρεται στο κατά το πόσο υπάρχει η περίπτωση το καλοκαίρι του 2020 να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ήδη, πάντως, τα ρεπορτάζ και τα ξένα δημοσιεύματα, εδώ και μέρες, φέρουν τον Κύπριο επιθετικό να είναι στο στόχαστρο Αγγλικών ομάδων.  Μάλιστα δε, γίνεται λόγος πως δύο Αγγλικές ομάδες εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους στην Κοπεγχάγη, με προτάσεις, με τη μία εξ αυτών να είναι η Λιντς.

«Ούτε εγώ αλλά ούτε και ο προπονητής Σολμπάκεν απορρίπτουμε την πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή. Ξέρω πώς σκέφτεται ο προπονητής όταν αγοράζει ή πουλά παίκτες για τον σύλλογο. Εχω ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος. Αν έρθει κάτι καλό, γιατί όχι; Αν είμαστε και οι δυο ευχαριστημένοι, τότε μπορούμε να συμφωνήσουμε να παίξω σε άλλη ομάδα» η δήλωση του Πιέρου Σωτηρίου.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top