ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Φάσεις που εάν ο ρεφ ήταν Κύπριος θα τα… ΑΚΟΥΓΕ για τα καλά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Φάσεις που εάν ο ρεφ ήταν Κύπριος θα τα… ΑΚΟΥΓΕ για τα καλά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΛ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο πρώτο τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου έχοντας ως διαιτητή τον Ελβετό, Bieri Alain Marc.

Σίγουρα, μία διαιτησία που ουδείς με το πέρας του αγώνα εξέφρασε παράπονα, πέρα από… χαλαρές ατάκες από τους μεν και δε εάν υπήρχε παράβαση πέναλτι στις φάσεις που ζήτησαν.

Βλέποντας, ξανά και ξανά το βίντεο των στιγμιοτύπων, επισημάναμε τρεις φάσεις από το χθεσινό παιχνίδι, όπου εάν ο διαιτητής ήταν Κύπριος και το τι δεν θα ακουγόταν από τις κερκίδες του γηπέδου εκείνη τη στιγμή από τους φιλάθλους, ή και από παράγοντες μετά το παιχνίδι ως… απόηχο κάτω στα αποδυτήρια.

Οι φάσεις που προσέξαμε και θα είχαν… αντιδράσεις με Κύπριο ρεφ είναι:

-Στο 15:18΄ λεπτό ο Ακοράν στην προσπάθεια του στον αέρα για κεφαλιά με τον Αβραάμ έκανε φάουλ με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση και να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ (βίντεο 1:13 / 8:24). Εάν ήταν Κύπριος διαιτητής και έβγαζε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ που έκανε φάουλ στην άμυνα της ΑΕΛ, θα τα άκουγε για τα καλά από τους φίλους της Λαρνακιώτικης ομάδας.

-Στο 38:14΄λεπτό ο Γκολομπάρτ σουτάρει (βίντεο 2:44 / 8:24) με την μπάλα να σταματά στο σώμα του Ράσο, με την ΑΕΚ να ζητάει πέναλτι.  Εάν ήταν Κύπριος ο ρεφ και σε τέτοια φάση όπως ήταν κάτω στον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης της ΑΕΛ, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα ακουγόταν από την κερκίδα της ΑΕΚ.

-Στο 83΄ του αγώνα σέντρα Κυριάκου η μπάλα στο χέρι του Πλάνας ο Ελβετός διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ να ζητάει πέναλτι (βίντεο 7:11 / 8:24). Εάν ήταν Κύπριος ρεφ και με αυτή την παράβαση να μην σφύριζε θα ήταν έντονα τα παράπονα από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσιανής ομάδας και ουδείς γνωρίζει το τι κλίμα θα υπήρχε κάτω στον χώρο των αποδυτηρίων.

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα και τις φάσεις που αναφέρουμε πιο πάνω, όπου πιστεύουμε ότι θα ήταν αρκετές οι φωνές με τη νοοτροπία που κουβαλάμε ως Κύπριοι φίλαθλοι εάν ο διαιτητής ήταν συμπατριώτης μας και με την προκατάληψη που κυριαρχεί…

Σ.Ν.

Σημ.: Αυτό δεν το λέμε μόνο για τους φίλαθλους ΑΕΛ και ΑΕΚ, αλλά γενικά για το πως συμπεριφέρονται και σκέφτονται οι Κύπριοι θεατές στα γήπεδα εδώ και χρόνια και κυρίως τον τελευταίο καιρό με όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο μας.

Διαβάστε επίσης: 

ΑΕΛ-ΑΕΚ: Το πηγαδάκι «Σόφο» στα αποδυτήρια με ανθρώπους ΚΟΠ και ΑΕΚ – Η κουβέντα είχε… Μασιά και Κωνσταντίνου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top