ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυκνή τροχαία κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Τι να κάνετε για να την αποφύγετε

Πυκνή τροχαία κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Τι να κάνετε για να την αποφύγετε

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της ενημερώνει το κοινό ότι, από το πρωί της Κυριακής, 16 Φεβρουαρίου, διεξάγονται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξει αυξημένη τροχαία κίνηση.

Λόγω της μετάβαση από την Λευκωσία προς την Λεμεσό, φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 5.00 το απόγευμα σήμερα, στο Τσίρειο Στάδιο, στην Λεμεσό.

Οι εργασίες διεξάγονται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Παρεκκλησιάς, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για κατασκευή συστήματος αποχέτευσης ομβρίων υδάτων. Λόγω των εργασιών είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα πορείας, το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, με την αριστερή λωρίδα πορείας να χρησιμοποιείται για τους οδηγούς οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία.

Επίσης λόγω των εργασιών, η έξοδος του αυτοκινητοδρόμου προς την Παρεκκλησιά, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού και των κόμβων Αγίου Τύχωνα και Μονής.

Κλειστή είναι και η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Παρεκκλησιάς στην κατεύθυνση προς Λευκωσία. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας και του κόμβου Μονής.

Στα σημεία διεξαγωγής των εργασιών βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής (16/02)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top