ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε η κοπέλα που θαύμασε όλος ο πλανήτης!Θλίψη για τον χαμό της Λόρεν Χιλ (VIDEO)

Πέθανε η κοπέλα που θαύμασε όλος ο πλανήτης!Θλίψη για τον χαμό της Λόρεν Χιλ (VIDEO)

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Λόρεν Χιλ έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη, όταν το NCAA δέχθηκε να ικανοποιήσει την τελευταία της επιθυμία.

Μετέφερε την πρεμιέρα της σεζόν ώστε το κορίτσι να προλάβει να παίξει και να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο. Δυστυχώς, είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση αφού ο καρκίνος που εντοπίστηκε στον εγκέφαλο ήταν μη εγχειρήσιμος.

Την ίδια μέρα, έμαθε πως είχε το πολύ ένα χρόνο ζωής. Η 19χρονη ηρωίδα φρόντισε να τον αξιοποιήσει με ένα αξιοθαύμαστο τρόπο. Η Λόρεν έκανε ότι μπορούσε για να ενημερώσει τον κόσμο για το DIPG και συγκέντρωσε αρκετά χρήματα για την αντιμετώπιση του.

Το DIPG είναι τύπος καρκίνου στον εγκέφαλο, γνωστό ως "γλοίωμα του εγκεφαλικού στελέχους", που "χτυπά" στη "γέφυρα", δηλαδή παρουσιάζεται στο χαμηλότερο τμήμα του εγκεφάλου, κοντά στην κορυφή του νωτιαίου μυελού. Επηρεάζει κυρίως παιδιά, με τις περισσότερες διαγνώσεις να αφορούν τις ηλικίες 5 με 7 χρόνων. Μόνο το 10% των παιδιών που έχουν πληγεί, έχουν επιβιώσει πέραν της διετίας από τη διάγνωση.

Η Χιλ με διαδοχικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ φρόντισε να μάθει όλος ο κόσμος για τον καρκίνο αυτό και προκαλούσε θαυμασμό και όχι οίκτο. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν στον κόσμο τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν.

«Είμαι εδώ όχι για εμένα, αλλά για να βοηθήσω άλλους. Είμαι εδώ για όλους τους άλλους. Για την οικογένεια μου. Είμαι εδώ για τη μικρή μου αδελφή, γιατί δεν θέλω να τη δω να γίνεται θύμα bullying στην πρώτη της χρονιά στο high school. Αν την πειράξει κάποιος, θα τον κάψω», είχε αναφέρει.

Ο πατέρας της, Brent δήλωσε:

«Είμαι ενδεχομένως ο πιο υπερήφανος μπαμπάς στον κόσμο. Πάντα ήμουν, αλλά η δύναμη της ήταν τέτοια που δεν γνώρισε όρια. Έγινε η φωνή του DIPG. Πήρε πολύ σοβαρά αυτή τη δουλειά και έδωσε το 110% της».

Μέσω του ιδρύματος της, Layup4Lauren συγκέντρωσε περισσότερα από 1.000.000 δολάρια που θα διατεθούν στην έρευνα του καρκίνου που της στέρησε τη ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top