ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα μεγάλα παιχνίδια, έχει τον τρόπο! (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Στα μεγάλα παιχνίδια, έχει τον τρόπο! (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τη Βασιλεία (22:00) στο ΓΣΠ για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, το ξεκαθάρισε στη διάσκεψη τύπου, πως μοναδικός στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη. Τόνισε επίσης, σε ποια σημεία θα πρέπει να είναι προσεχτικοί οι γαλαζοκίτρινοι. Ο Ελλαδίτης κόουτς, φάνηκε αρκετά διαβασμένος και παρά το γεγονός ότι θα λείπει από τον πάγκο της ομάδας του, λόγω τιμωρίας, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

Πάντα, σε τέτοια παιχνίδια, ο ΑΠΟΕΛ σε όποια φόρμα και να βρίσκεται, έχει τον τρόπο να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις και να παίρνει θετικό αποτέλεσμα, κάτι που θέλει να κάνει και σήμερα. Η νίκη επί του Απόλλωνα έφερε άλλη δυναμική και ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας.

Δεν είναι εύκολο το έργο των γαλαζοκιτρίνων, ειδικά χωρίς τους οπαδούς τους στο πλάι τους, παρόλα αυτά, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να γίνουν το αφεντικό στην υπόθεση πρόκριση και να πάνε στην Ελβετία χωρίς πίεση.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Βούρος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μερκής και Ιωάννου με τον Γουίλερ ως αριστερός οπισθοφύλακας. Πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Μιχαΐλοβιτς, κάτι που αν γίνει τότε ο Βούρος θα πάει δίπλα στον Μερκή και ο Ιωάννου στο αριστερό άκρο, μένοντας εκτός ο Γουίλερ.

Στον χώρο του κέντρου, ο Γένσεν θα κινείται μαζί με τον Άλεφ. Ο Ντε Βινσέντι θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος ενώ Τάμαρι και Γιάκολις θα παίξουν στο αριστερό και δεξί άκρο της επίθεσης αντίστοιχα, με τον Πάβλοβιτς να αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top