ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ στο ThemaSports: «Απόλυτα σωστή η απόφαση μου – Το καλύτερο ποδόσφαιρο η Ομόνοια»!

ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ στο ThemaSports: «Απόλυτα σωστή η απόφαση μου – Το καλύτερο ποδόσφαιρο η Ομόνοια»!

Ο Φάνος Κατελάρης μετακόμισε στην Ουγγαρία τον περασμένο Ιανουάριο και μιλάει αποκλειστικά στο ThemaSports για τις πρώτες του εμπειρίες με την φανέλα της Ζαλαερζέγκι!

Ο 23χρονος μέσος πήρε την απόφαση να πάει δανεικός από την Ομόνοια στην Ουγγρική ΖΤΕ με στόχο να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ήδη το πέτυχε! Στις 17 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ο δανεισμός του και μια εβδομάδα μετά έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή για 29 λεπτά. Στη συνέχεια έπαιξε ακόμη ένα παιχνίδι ως αλλαγή, στις 5/2 πήρε φανέλα βασικού με την Κισβάρντα και πλέον είναι βασικό στέλεχος της ΖΤΕ.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετράει ήδη 432 αγωνιστικά λεπτά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα ενώ στην Ομόνοια είχε μόλις 245 λεπτά. Όσον αφορά την ομάδα του, παλεύει για την παραμονή της και αυτή την στιγμή είναι στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς όμως η πρώτη της νίκη μέσα στο 2020 με τον Κατελάρη βασικό το περασμένο Σάββατο (15/2) της δίνει ελπίδες παραμονής.

Ο κόουτς της ΖΤΕ χρησιμοποιεί τον 23χρονο διεθνή Κύπριο κυρίως σε ρόλο ανασταλτικού μέσου σαν καθαρόαιμο εξάρι ενώ όταν η ομάδα του παίζει με δεκάρι παίρνει θέση ως εσωτερικός μέσος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ThemaSports:

Αρχικά μας μίλησε για την ζωή και το ποδόσφαιρο στην Ουγγαρία: «Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζετε εύκολα οπότε η ζωή είναι καλή όταν και το ποδόσφαιρο είναι καλό. Πιστεύω πως εδώ, είμαι ευχαριστημένος και στους 2 τομείς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την ομάδα του, Ζαλαερζέγκι ΤΕ, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία: «Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, έχουμε μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι θα φτάσουμε στον στόχο μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απόφαση του να αποχωρήσει από την Ομόνοια, ως δανεικός: «Το να είμαι ενεργός σαν παίκτης για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Είμαι σε μια ηλικία που το ιδανικό είναι να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα για να γίνομαι καλύτερος. Έχω στόχους και φιλοδοξίες μέσα από το ποδόσφαιρο και αυτό ήταν κάτι που χρειαζόμουν. Θεωρώ πως ήταν απόλυτα σωστή η απόφαση μου».

Σε ερώτηση για το μέλλον του όταν επιστρέψει στην Ομόνοια το καλοκαίρι ανέφερε: «Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο πως να αγωνίζομαι καλά για να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι να πετύχει τους στόχους της και πως να γίνω παράλληλα καλύτερος σαν Φάνος. Όταν έρθει το καλοκαίρι θα δείξει», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του.

Παράλληλα εξέφρασε και την άποψη του για την Ομόνοια και αν μπορεί για τίτλο και είχε να πει τα καλύτερα: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και κυριολεκτικά παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ταλέντο, εμπειρία και ένα κόσμο που κάθε εβδομάδα είναι ο 12ος παίκτης. Οπότε όλα είναι πιθανά»!

Και για κλείσιμο μας μίλησε για τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Γιόζεφ Σέμποκ, τον οποίο συνάντησε εκεί στην διοίκηση της ΖΤΕ: «Έχουμε αρκετά καλή σχέση και μιλάμε αρκετά για την θητεία του στην Κύπρο. Μόνο καλά λόγια έχει να πει για την χώρα μας και την ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top