ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΟΝΟΣ: Καρέ Καρέ όσα κατέγραψαν οι κάμερες – Αποκαλύφθηκαν όλα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΟΝΟΣ: Καρέ Καρέ όσα κατέγραψαν οι κάμερες – Αποκαλύφθηκαν όλα

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα (23/02) ο 22χρονος που κρατείται ως ύποπτος για τη δολοφονία, εμφανίζεται ξαπλωμένος στο έδαφος και στην συνέχεια δυο πρόσωπα εμφανίζονται να καβγαδίζουν (ο φερόμενος συνεργός του 22χρονου και το θύμα).

Την ίδια ώρα οι κάμερες δείχνουν ένα άγνωστο αντικείμενο να ρίχνεται στο έδαφος δίπλα τους. Αργότερα ο ύποπτος, αφού κατάφερε να σηκωθεί παίρνει στα χέρια του το αντικείμενο με το αριστερό του χέρι και το τρίτο πρόσωπο (το θύμα) κινείται προς το μέρος του πρώτου υπόπτου, ενώ παράλληλα χρησιμοποιώντας άλλο αντικείμενο που κρατούσε στο δεξί του χέρι φαίνεται να έκανε κίνηση προς το θύμα κτυπώντας το στο μπροστινό μέρος του σώματος του.

Ακολούθως ο ύποπτος μαζί με τον δεύτερο δράστη ξεκίνησαν να τρέχουν για να ξεφύγουν στην όδο Λήδρας, ενώ το θύμα τους ακολούθησε. Μετά από απόσταση 30 μέτρων ο ύποπτος φαίνεται να λέει κάτι στο θύμα, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες.

Σε 2-3 δευτερόλεπτα το θύμα πιθανόν δεν άντεξε και έπεσε αναίσθητο στο έδαφος.

Τέλος ο ύποπτος μαζί με τον άλλο δράστη έτρεξαν στην οδό Στράβωνος και Νεοφύτου Ροδίνου.

Από το δεύτερο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης παρουσιάζεται ο ύποπτος να ρίχνει με το αριστερό του χέρι σε πρόσοψη καταστήματος ένα αντικείμενο στο έδαφος, το οποίο παραλήφθηκε από το ΤΑΕ Λευκωσίας και σύμφωνα με της εξετάσεις τους πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Επίσης, ακόμη ένας μάρτυρας ανέφερε πως ο ύποπτος και ο καταζητούμενος φερόμενος ως συνεργός του κτυπούσαν το θύμα, ενώ ένας εξ αυτών κρατούσε το πορτοφόλι του και έτρεχε στην οδό Λήδρας. 

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος ύποπτος (Παλιαστίνιος συλληφθείς­) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Δευτέρας (24/02), και εκδόθηκε διάταγμα  8ήμερης προσωποκράτησής του.

Όσον αφορά τον δεύτερο δράστη, καταζητείται ο 27χρονος Μοχαμάντ Αλσαλάλ από τη Συρία. Φέρεται να είναι ο συνεργός του 22χρονου υπόπτου, Μ.Ρ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top