ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες 8 μέρες στο κελί ο 35χρονος – Είχαν οικονομικές διαφορές και έκαναν διακίνηση ουσιών με τον εξαφανισμένο εκτιμά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες 8 μέρες στο κελί ο 35χρονος – Είχαν οικονομικές διαφορές και έκαναν διακίνηση ουσιών με τον εξαφανισμένο εκτιμά η Αστυνομία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Δευτέρα (02/03), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, αραβικής καταγωγής, που συνελήφθη την Κυριακή (01/03), στη Λευκωσία σε σχέση με την απαγωγή του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, που ελλείπει από την οικία του από τις 14 Φεβρουαρίου.

Η αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο για την απαγωγή και εξαφάνιση του 31χρονου είναι οι οικονομικές διαφορές και η διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό 8ήμερη κράτηση 40χρονος από την Ιορδανία, το διάταγμα κράτησης του οποίου λήγει σήμερα και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
 
Επίσης καταζητείται 30χρονος από το Ιράκ, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, από τις 20 Φεβρουαρίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, απουσιάζει από την οικία του, από τις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top