ΔΙΕΘΝΗ

ΣΥΡΙΑ: Ο συριακός στρατός ισχυρίζεται πως κατέρριψε το drone που υπέγραψε ο Ερντογάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΡΙΑ: Ο συριακός στρατός ισχυρίζεται πως κατέρριψε το drone που υπέγραψε ο Ερντογάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη συζήτηση ξέσπασε τις τελευταίες μέρες για τα τουρκικά μη επανδρωμένα σκάφη που επιχειρούν στην Επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας.

Τα σκάφη αυτά προκάλεσαν μεγάλες απώλειες στον συριακό στρατό, αφού κατέστρεψαν δεκάδες άρματα μάχης και εξουδετέρωσαν πάρα πολλούς στρατιώτες της κυβέρνησης Άσαντ.

Εντούτοις, πλέον ο συριακός στρατός έχει καταφέρει να καταστρέψει πάρα πολλά από αυτά τα σκάφη και ισχυρίζεται πως ένα από αυτά είναι το εικονιζόμενο drone στην πολυδιαφημιζόμενη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να το υπογράφει την ημέρα παρουσίασης του.

Δεν μπορούμε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αν η εν λόγω είδηση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, ωστόσο η συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο drone μεγαλώνει και οι διαδικτυακοί καβγάδες μεταξύ των υποστηρικτών του Άσαντ  και των Τούρκων μεγαλώνουν.

Συγκεκριμένα, η γαλλική σελίδα «french.presstv», σε δημοσίευμα της για τον συριακό πόλεμο, αναφέρει μεταξύ άλλων πως το drone, υπογεγραμμένο από τον Ερντογάν, καταρρίφθηκε από το  συριακό σύστημα Pantsir-S, στην πόλη Σαρακέμπ, η οποία καταλήφθηκε εκ νέου από τον συριακό στρατό.

Δείτε την φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top