LIFESTYLE

«Στο ‘My style rocks’ μας είχαν σαν σκλάβους, μας χρησιμοποιούσαν- Με ανάγκασαν να μιλήσω για το θάνατο του πατέρα μου» - VIDEO

«Στο ‘My style rocks’ μας είχαν σαν σκλάβους, μας χρησιμοποιούσαν- Με ανάγκασαν να μιλήσω για το θάνατο του πατέρα μου» - VIDEO

Πρώην παίκτρια του «My style rocks» έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το κόστος των look που ετοιμάζουν για το ριάλιτι μόδας και προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες γύρω από την παραγωγή του παιχνιδιού. Φαίνεται πως τώρα που τελείωσε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, θέλησε να πει τη δική της αλήθεια και πραγματικά σοκάρει.

«Το 70% των παικτριών έχουν στυλίστα και πληρώνονται και αδρά μάλιστα, 100 με 200 ευρώ το look. Βρίσκουν έναν στυλίστα και του λένε θα μου κάνεις 3 look όσο πιο άρτια γίνεται και θα σου δώσω αυτό το ποσό. Δηλαδή, αν κάποιος κάνει και τα 5 look είναι 1.000 ευρώ. Σίγουρα δεν έχουν στυλίστα η Ευρυδίκη, η Τόνια και η Στέλλα.

Εμείς πληρώναμε και τους χορευτές αλλά και τους κομπάρσους. Είχα πληρώσει μια φορά τον χορευτή στο Gala 90 ευρώ.

Η παραγωγή δεν μας άφηνε να κάνουμε διάλειμμα. Καθόμασταν στις καρεκλίτσες 2-3 ώρες και δεν πηγαίναμε ούτε τουαλέτα. Κάποιες φορές μας μιλούσαν άσχημα  Πολλές φορές μας είχαν σαν σκλάβους. Μας χρησιμοποιούσαν σαν προϊόντα τηλεθέασης, αναλώσιμα και πολλές φορές ήταν αγενείς. Έχω μάθει ότι φέτος στο συμβόλαιο αναφέρει ότι αν φύγει κάποια από εδώ και στο εξής θα πληρώσει την ποινική ρήτρα που ανέφερε το συμφωνητικό. Εγώ δεν ήθελα να πουλήσω τότε τον θάνατο του πατέρα μου, εκείνοι όμως μόλις το άκουσαν ήθελαν να το κάνουν θέμα και να το παίζουν σε κάθε τρέιλερ. Με είχαν αναγκάσει κάποια στιγμή να πω ότι είχε πεθάνει ο πατέρας μου γιατί ήμουν άσχημα ψυχολογικά και μου είχαν πει ότι πρέπει να το πεις και με πίεσαν να το πω», δήλωσε η Έφη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι#yes»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top