ΚΟΣΜΟΣ

Το Swingers Club είμαστε σίγουροι πως ξέρεις τι είναι – Μάθε τώρα και πως συμπεριφέρονται σε αυτό!

Το Swingers Club είμαστε σίγουροι πως ξέρεις τι είναι – Μάθε τώρα και πως συμπεριφέρονται σε αυτό!

Πριν από μερικά χρόνια η ιδέα της επίσκεψης σε ένα swingers club, σε ένα μέρος γνωριμίας κι ανταλλαγής συντρόφων, ανήκε μόνο στα σενάρια των ταινιών του Kubrick.

Εκτός αυτού, μια τέτοια ιδέα θα προκαλούσε και πολλές απορίες. Για παράδειγμα: τι είδους σεξ μπορεί να απολαύσει κανείς σε ένα swingers club; Τα «περίεργα» φετίχ είναι ευπρόσδεκτα σε τέτοιους χώρους; Η λειτουργία τους είναι νόμιμη; Αυτές οι απορίες όμως ανήκουν στο παρελθόν.
 
Τα swingers club όχι μόνο είναι της μόδας, αλλά λειτουργούν κανονικότατα στις πιο γνωστές πόλεις του κόσμου. Φιλοξενούν ιδιαίτερες προσωπικότητες, ξεχωρίζουν για τα προχωρημένα πάρτι τους και προσφέρουν «απλόχερα» στους συμμετέχοντες τη γλύκα της απαγορευμένης απόλαυσης. Ιδού όλα όσα πρέπει να κάνεις -αλλά και να μην κάνεις- για να ευχαριστηθείς την επίσκεψή σου σε ένα τέτοιο club. Και όλα αυτά χωρίς καν να χρειαστεί να πεις «Fidelio».
 
Όσα πρέπει να κάνεις
- Να περάσεις καλά και να μην πάρεις και πολύ στα σοβαρά την κατάσταση. Ακόμη και αν η όλη φάση είναι για σένα πρωτόγνωρη, με το να είσαι μαζεμένος και ντροπαλός δεν πρόκειται να περάσεις καλά. Θυμήσου ότι είναι σημαντικό να νιώθεις άνετος για να μπορέσεις να απολαύσεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει το club.
 
- Το άγγιγμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως και σημαντικότερο για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει...
 
> Φρόντισε ιδιαίτερα την προσωπική σου υγιεινή. Μην ξεχνάς ότι, ακόμη και αν συναντήσεις αγνώστους, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσεις την χειρότερη εντύπωση. Καμιά γυναίκα δεν θέλει έναν άγνωστο εραστή που βρωμάει.
 
- Άσε τη συνοδό σου να περάσει το ίδιο καλά. Ζήλιες και σκηνές δεν χωράνε στα swingers clubs. Αν είσαι μοναχοφαγάς, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο επαγγελματία συνοδό.
 
- Προσπάθησε να κατανοήσεις το άλλο ζευγάρι. Το σεξ είναι κάτι εξαιρετικά προσωπικό και ιδιαίτερο. Δεν είναι κακό να ταιριάζετε στα γούστα, αλλά γιατί να μην προσπαθήσεις να εξερευνήσεις και νέους ορίζοντες; Ξεκαθάρισε το τι επιθυμείς χωρίς να φτάσεις στο σημείο της παρεξήγησης.

Όσα δεν πρέπει να κάνεις
- Μην περιμένεις πολλά. Το να βρεις το ιδανικό ζευγάρι ώστε να ανταλλάξετε σεξουαλικές εμπειρίες, δεν το λες και παιχνιδάκι. Μην σταματάς να ελπίζεις ωστόσο.
 
- Μην είσαι ντροπαλός. Σκέψου ότι, κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχουν πολλοί σαν εσένα που πιθανόν να μην γνωρίζουν πως λειτουργεί το όλο «πάρτι». Οπότε απλά αφέσου στην καλή πλευρά του εαυτού σου και κάνε γνωριμίες.
 
- Πρόσεξε τα φετίχ σου. Το ότι βρίσκεσαι σε ένα swingers club δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Υπάρχουν ειδικά events για τις πιο «ειδικές» περιπτώσεις.
 
- Μην «κολλάς» σε άλλα ζευγάρια. Δεν είστε εκεί για να γνωριστείτε και να κάνετε κοινές εξόδους. Ο στόχος είναι ένας: το σεξ. Μετά, ο καθένας τραβάει το δρόμο του.
 
- Μην πηγαίνεις σε όλα τα πάρτι. Μια καλή σεξουαλική εμπειρία με ένα άλλο ζευγάρι, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εθιστική. Οπότε χαλιναγώγησε τον εαυτό σου. Παν μέτρον άριστον.
 
Άλλωστε αυτό που μετράει, τελικά, είναι να ξέρεις να περνάς καλά...

Πηγή: gr.askmen.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top