ΚΥΠΡΟΣ

Αλλαγές στα πρωταθλήματα Γ΄- Δ΄ Κατηγορίας

Αλλαγές στα πρωταθλήματα Γ΄- Δ΄ Κατηγορίας

Οι ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Γ΄- Δ΄ Κατηγορίας βρίσκονται σε στάση αναμονής σχετικά με το πώς προχωρούν από εδώ και πέρα.

Ενδιαφέρον είναι σημερινό δημοσίευμα της Sportday το οποίο σχετίζεται με τα σενάρια διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στις δύο κατηγορίες.

Σε περίπτωση που οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας αυξηθούν σε 14, θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει αύξηση των ομάδων και σε Γ΄- Δ΄ Κατηγορία, με τον αριθμό να ανεβαίνει από 14 σε 16.

Στην Β΄ Κατηγορία για παράδειγμα, ανεβαίνουν Ένωση, Πάφος και Άρης και πέφτει μόνο μια από την Κατηγορία. Από τις 14 ομάδες μένουν οι 12 και θα ανεβούν οι τέσσερις πρώτες της Γ΄ Κατηγορίας που είναι ΘΟΪ, ΑΣΙΛ, ΠΑΕΕΚ και ΜΕΑΠ.

Προωθείται σχέδιο για πρωτάθλημα δύο γύρων με 30 συνολικά αγωνιστικές και να υποβαθμίζονται τέσσερις. Για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία ο σχεδιασμός προνοεί δύο ομάδες αλλά ακόμη δεν έχει πάρει τελική μορφή ο σχεδιασμός. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top