ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η εικόνα από το ΓΝ Αμμοχώστου- 17 οι νοσηλευόμενοι- Θετική στον ιό και νοσηλεύτρια

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η εικόνα από το ΓΝ Αμμοχώστου- 17 οι νοσηλευόμενοι- Θετική στον ιό και νοσηλεύτρια

Συνολικά 17 ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό, νοσηλεύονται την Παρασκευή 27/3 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 17 ασθενείς, δύο εκ των οποίων στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
 
Αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν και νέες εισαγωγές, ο αριθμός των οποίων δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί αφού, η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από άλλα Νοσοκομεία, εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας τους.
 
Προν το παρόν δεν αναμένεται να δοθούν εξιτήρια, σε αντίθεση με την Πέμπτη 26/3 μέρα κατά την οποία συνολικά πέντε ασθενείς αποθεραπεύτηκαν από τον κορωνοϊό και μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους. Ολοι οι ασθενείς που αποθεραπεύονται από τον ιό παραμένουν στο σπίτι τους για αυτοπεριορισμό για 14 μέρες.
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, σε περιορισμό τέθηκε το μέλος του προσωπικού της γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αναφοράς που χθες επιβεβαιώθηκε ότι ασθένησε με κορωνοϊό και διερευνάται το ιστορικό του.
 
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ασχολείτο με τη νοσηλεία επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ λήφθηκαν δείγματα από δέκα περίπου πρόσωπα τα οποία εργάζονταν στην ίδια βάρδια μαζί του.
 
Τα δέκα πρόσωπα σταμάτησαν αμέσως να εργάζονται και τέθηκαν σε περιορισμό μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για κορωνοϊό από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top