ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορτέγκα: «Αυτό θα μας βοηθήσει…» – Τι είπε για την εκστρατεία του

Ορτέγκα: «Αυτό θα μας βοηθήσει…» – Τι είπε για την εκστρατεία του

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μίκαελ Ορτέγκα, μίλησε στο Blu Radio της Κολομβίας για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο με την εξάπλωση του κορονοϊού, καθώς επίσης και τη δική του συμβολή στην εκστρατεία για στήριξη των άπορων οικογενειών και να στηθούν παντοπωλεία στη χώρα του.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον κορονοϊό στην Κύπρο: «Είναι δύσκολο, μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ γιατί είμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι, τα μέτρα ήταν δραστικά, για να βγείς έξω πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στην κυβέρνηση για να το εξουσιοδοτήσει. Είμαι μόνος και θα ήθελα να είμαι με την οικογένειαά μου, ελπίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε».

Για την εκστρατεία του: «Το έκανα πάντα, εδώ και πολλά χρόνια, το θέμα είναι ότι πάντα το κάνω με προσοχή και σιωπή, γιατί κάποιος προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που το χρειάζονται, αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να το κάνω δημόσια. Είχα μια συνομιλία με τον Μπάκα γιατί θέλει να βοηθήσει τον κόσμο της Πουέρτο Κολόμπια και ήταν ένας από τους λίγους που με πλησίασαν για να ρωτήσουν για τα παντοπωλεία, έχει περάσει δύσκολες στιγμές, δεν ξεχνά τις αρχές του».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Ορτέγκα: «Αυτό θα μας βοηθήσει…» – Τι είπε για την εκστρατεία του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top