LIFESTYLE

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμο το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living να φιλοξενήσει τους ασθενείς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμο το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living να φιλοξενήσει τους ασθενείς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Ασθενείς, οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό θα φιλοξενούνται στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living  στην Τερσεφάνου στην Λάρνακα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης κ. Γιώργος Βούβακος δήλωσε πως οι ασθενείς που θα φιλοξενούνται θα μεταβαίνουν εκεί με παραπεμπτικό από το Νοσοκομείο αναφοράς και θα μπαίνουν στα δωμάτια τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Βούβακος το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να δεχθεί τους ασθενής και να τους παρέχει όλες τις διευκολύνσεις, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των ασθενών.

Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 100 άτομα την ημέρα και είναι πλήρως εξοπλισμένο με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ώστε να μπορέσει να νοσηλεύσει τους ασθενείς.

Να αναφέρουμε, επίσης, πως στο Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living θα πηγαίνουν ασθενείς, οι οποίοι είχαν τον ιό και αποθεραπεύτηκαν, αλλά και οι ασυμπτωματικοί ασθενείς με σκοπό την προστασία των οικογενειών τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως αυτή η ενέργεια έγινε από το Υπουργείο Υγείας μετά από σύμβαση για αγορά υπηρεσιών φιλοξενίας και επιτήρησης από επαγγελματίες Υγείας και έτσι προχώρησε στην συμφωνία με το Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top