ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για τον θάνατο του 20χρονου – Εξακολουθούν να καταζητούνται δυο νεαροί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για τον θάνατο του 20χρονου – Εξακολουθούν να καταζητούνται δυο νεαροί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα πλαίσια των ερευνών της η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τους δυο νεαρούς υπόπτους για την δολοφονία του 20χρονου Σύρου που βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 11/04, την Πάφο.

Η Αστυνομία (Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου) διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου, με θύμα 20χρονο από τη Συρία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ της Παρασκευής 10/04 Απριλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στον Παραλιακό δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου, υπήρξε λογομαχία μεταξύ προσώπων, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί σοβαρά (πιθανόν με μαχαίρι) και να εγκαταλειφθεί αιμόφυρτο στην περιοχή. 

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων και διεξήγαγαν εξετάσεις και έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο τραυματίας.

Το Σάββατο 11/04,  κατά τη διάρκεια της συνέχισης των ερευνών, εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Χλώρακας, κρυμμένο σε κοίτη ποταμού, το πτώμα νεαρού άντρα, το οποίο αναγνωρίστηκε ως 20χρονος από τη Συρία.  

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων επίσης από τη Συρία, ηλικίας 22 και 25 ετών, τα οποία και καταζητούνται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top