ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ‘Οι προσεχείς ημέρες είναι σημαντικές - Θα τα καταφέρουμε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ‘Οι προσεχείς ημέρες είναι σημαντικές - Θα τα καταφέρουμε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ακόμη μία δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Όπως έγραψε το Twıter, οι ‘προσεχείς μέρες είναι σημαντικές’, θέλοντας να δείξει ότι κατά την περίοδο του Πάσχα πρέπει όλος ο κόσμος να είναι διπλά προσεκτικός.

Φυσικά, ο Υπουργός γνωρίζει ότι μία μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας θα θέλει να προβεί στις καθιερωμένες εορταστικές τελετουργίες, πράγμα το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ανασταλατικά στις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Δείτε το Tweet:

«Η σκέψη μας είναι στραμμένη στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τη νόσο. Τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη. Στους επαγγελματίες υγείας και σε όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή, στέλνουμε αγάπη και ευγνωμοσύνη. Οι προσεχείς ημέρες είναι σημαντικές και είμαι βέβαιος ότι με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας και την ακλόνητη πίστη σε αυτό που κάνουμε, θα βγούμε και αυτή τη φορά νικητές. #ΘαΤαΚαταφερουμε», αναφέρει ο Υπουργός στο δημοσίευμά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top